Ubytovanie v meste Stranići kod Lovreča

Mesto Stranići kod Lovreča sa nachádza v regióne Istria v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Stranići kod Lovreča ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Stranići kod Lovreča

Apartment Sv.Lovrec Kruncici
Apartment Sv.Lovrec Kruncici

9,5 / 10 (6 hodnotenie)

Apartmán Sv.Lovrec Kruncici sa nachádza v obci Stranići kod Lovreča, 33 km od aquaparku Istralandia, 40 km od amfiteátra Pula Arena a 15 km od hradu Dvigrad.Klimatizované ubytovanie je vzdialené 19 km od katedrály sv.Eufémie Rovinj.Na mieste je súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Smilja - PRC601
Apartment Smilja - PRC601

8 / 10 (3 hodnotenie)

Apartment Smilja - PRC601 sa nachádza v obci Stranići kod Lovreča, 25 km od katedrály sv.Eufémie Rovinj a 33 km od aquaparku Istralandia.Ponúka záhradu a klimatizáciu.Na mieste je súkromné ​​parkovisko.

Apartments Stranići in Central Istria
Apartments Stranići in Central Istria

8 / 10 (2 hodnotenie)

Apartments Stranići in Central Istria ponúka ubytovanie so záhradou v obci Stranići kod Lovreča.K dispozícii je terasa, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​súkromné ​​parkovisko.

Beautiful Stone House Villa Irma
Beautiful Stone House Villa Irma

7,2 / 10 (4 hodnotenie)

Beautiful Stone House Villa Irma sa nachádza v obci Stranići od Lovreča, 25 km od katedrály sv.Eufémie Rovinj a 33 km od aquaparku Istralandia.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, vonkajším bazénom a terasou.Táto vila má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko.