Ubytovanie v meste Škrip

Mesto Škrip sa nachádza v regióne Brač ostrov v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Škrip ponúkame 15 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Škrip

Vila Scripea
Vila Scripea

10 / 10 (6 hodnotenie)

Vila Scripea sa nachádza asi 1,7 km od pláže Uvala Splitska a ponúka výhľad na more, záhradu a terasu.K dispozícii je neplatené súkromné ​​parkovisko, nepretržite otvorená recepcia a bezplatné Wi-Fi.

Apartmani Scripea
Apartmani Scripea

10 / 10 (6 hodnotenie)

Apartmani Scripea sa nachádza v obci Škrip, 3 km od pláže Uvala Splitska.Ponúka výhľad do záhrady, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Holiday home Škrika
Holiday home Škrika

10 / 10 (4 hodnotenie)

Prázdninový dom Škrika sa nachádza v obci Škrip, 2,8 km od pláže Zastup a 2,9 km od pláže Prvija, a ponúka vonkajší bazén a klimatizáciu.Prázdninový dom so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Stunning home in Skrip with 1 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Stunning home in Skrip with 1 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

10 / 10 (1 hodnotenie)

Beautiful home in Skrip sa nachádza v obci Škrip a ponúka ubytovanie s 1 spálňou, vírivkou a vonkajším bazénom, bbbbbbbbs súkromným bazénom a výhľadom na more.2,7 km od pláže Uvala Splitska.Ponúka klimatizáciu, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.

Dinoti Villas
Dinoti Villas

10 / 10 (1 hodnotenie)

Dinoti Villas sa nachádza v obci Škrip, iba 28 km od Diokleciánovho paláca, a ponúka sezónny vonkajší bazén, zdieľaný lounge a spoločnú kuchyňu.Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Villa Maria Škrip
Villa Maria Škrip

9,9 / 10 (10 hodnotenie)

Villa Maria Škrip sa nachádza v obci Škrip, 2,6 km od pláže Uvala Splitska a 27 km od Diokleciánovho paláca, a ponúka vonkajší bazén a klimatizáciu.Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Apartmani Ino
Apartmani Ino

9,8 / 10 (17 hodnotenie)

Apartmani Ino sa nachádza v obci Škrip, iba 28 km od Diokleciánovho paláca, a ponúka záhradu, zdieľaný lounge a spoločnú kuchyňu.3 km od pláže Uvala Splitska.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.

Augustinovi Dvori
Augustinovi Dvori

9,8 / 10 (10 hodnotenie)

Augustinovi Dvori sa nachádza asi 29 km od štadióna Mladezi Park a ponúka ubytovanie s balkónom, rýchlovarnou kanvicou a výhľadom na more.28 km od Diokleciánovho paláca.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Villa Rose in Škrip - Haus für 6-7 Personen
Villa Rose in Škrip - Haus für 6-7 Personen

Villa Rose in Škrip - Haus für 6-7 sa nachádza v obci Škrip, 28 km od Diokleciánovho paláca a 29 km od štadióna Mladezi Park.Personen ponúka bezplatné Wi-Fi a klimatizáciu.Táto vila má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Luxury house Natanel
Luxury house Natanel

Luxury house Natanel sa nachádza v obci Škrip, 2,2 km od pláže Zastup a 2,4 km od pláže Prvija, a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, vonkajším bazénom a barom.Táto vila má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Villa Tamara,3 beheizte Pools,Meerblick
Villa Tamara,3 beheizte Pools,Meerblick

8,6 / 10 (9 hodnotenie)

Villa Tamara,3 beheizte Pools, Meerblick sa nachádza v obci Škrip, 2,1 km od pláže Zastup a 2,2 km od pláže Prvija.Ponúka vonkajší bazén a klimatizáciu.Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Villa Kolacje
Villa Kolacje

8,3 / 10 (3 hodnotenie)

Villa Kolacje sa nachádza v obci Škrip, iba 28 km od Diokleciánovho paláca, a ponúka zdieľaný lounge, terasu a spoločnú kuchyňu.Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Holiday home in Skrip/Insel Brac 5973
Holiday home in Skrip/Insel Brac 5973

Holiday home in Skrip/Insel Brac 5973 sa nachádza v obci Škrip, 29 km od štadióna Mladezi Park, 35 km od archeologického parku Salona a 700 metrov od múzea olivového oleja Brač.28 km od Diokleciánovho paláca.Na mieste je súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Villa Niksi - with pool
Villa Niksi - with pool

Villa Niksi - with pool sa nachádza asi 29 km od štadióna Mladezi Park a ponúka ubytovanie s terasou, kávovarom a výhľadom na hory.28 km od Diokleciánovho paláca.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Nice home in Supetar Brac with Outdoor swimming pool, Private swimming pool and 3 Bedrooms
Nice home in Supetar Brac with Outdoor swimming pool, Private swimming pool and 3 Bedrooms

Ohromujúci dom v Supetar Brač s vonkajším bazénom, bbWi-Fi a 3 spálňami sa nachádza v obci Škrip a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom a výhľadom na more.2,4 km od pláže Zastup.Ponúka klimatizáciu, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.