Ubytovanie v meste Sinac

Mesto Sinac sa nachádza v regióne Licko-senjská župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Sinac ponúkame 5 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Sinac

Holiday Home Bulog
Holiday Home Bulog

10 / 10 (8 hodnotenie)

Holiday Home Bulog sa nachádza asi 1,2 km od Ilići.Ponúka výhľad do záhrady, sezónny vonkajší bazén, tenisový kurt a gril.Tento prázdninový dom ponúka neplatené súkromné ​​parkovisko, spoločnú kuchyňu a bezplatné Wi-Fi.

Forestside House Gacka
Forestside House Gacka

10 / 10 (1 hodnotenie)

Forestside House Gacka sa nachádza v Sinacu v Licko-senjskej župe a ponúka terasu.46 km od Rabu.Na mieste je súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home Melani
Holiday home Melani

9,8 / 10 (18 hodnotenie)

Holiday home Melani sa nachádza v Sinacu, 300 metrov od Sinacu a 1,6 km od Brajkovići.Ponúka sezónny vonkajší bazén a klimatizáciu.Prázdninový dom so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Villa Biser Gacke
Villa Biser Gacke

9,8 / 10 (13 hodnotenie)

Villa Biser Gacke sa nachádza v Sinacu a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, bezplatnou požičovňou bicyklov a prístupom do záhrady so sezónnym vonkajším bazénom.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.V okolí sa môžete venovať pešej turistike a cyklistike.

Holiday Home Sinac
Holiday Home Sinac

9,6 / 10 (25 hodnotenie)

Holiday Home Sinac sa nachádza v Sinacu, 600 metrov od Tonkovići a 800 metrov od Laškarini, a ponúka klimatizáciu.Tento prázdninový dom má záhradu, gril, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.