Ubytovanie v meste Saborsko

Mesto Saborsko sa nachádza v regióne Karlovacká župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Saborsko ponúkame 10 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Saborsko

Tetina kuća
Tetina kuća

10 / 10 (2 hodnotenie)

Tetina kuća sa nachádza v Saborsku, v blízkosti Varoša a 20 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá.Ponúka terasu s výhľadom do záhrady, záhradu a gril.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.V okolí sa môžete venovať pešej turistike a rybárčeniu.

Apartman Vito Saborsko
Apartman Vito Saborsko

9,8 / 10 (23 hodnotenie)

Apartman Vito Saborsko sa nachádza asi 22 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá a ponúka ubytovanie s balkónom, rýchlovarnou kanvicou a výhľadom na hory.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 19 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Relax
Apartments Relax

9,8 / 10 (21 hodnotenie)

Apartments Relax sa nachádza v Saborsku, 25 km od Plitvických jazier, a ponúka záhradu a bezplatné Wi-Fi.

House Malkoc
House Malkoc

9,7 / 10 (6 hodnotenie)

House Malkoc sa nachádza v Saborsku a ponúka reštauráciu, záhradu a gril.Ubytovanie je vzdialené 26 km od Plitvických jazier a hostia môžu využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.

Rooms Milan Saborsko
Rooms Milan Saborsko

9,5 / 10 (26 hodnotenie)

Rooms Milan Saborsko sa nachádza v Saborsku, 19 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá.Ponúka ubytovanie so spoločným salónikom, bezplatným súkromným parkoviskom a záhradou.Tento 4-hviezdičkový penzión poskytuje ubytovanie s výhľadom do záhrady a bezplatným Wi-Fi.Penzión má rodinné izby.

Holiday Home Vukovic
Holiday Home Vukovic

9,5 / 10 (21 hodnotenie)

Prázdninový dom Vukovic sa nachádza na pohorí Kapula v dedine Saborsko.Ponúka pokojné ubytovanie uprostred zelene a záhradu s terasou a grilom.Wi-Fi je zadarmo.

Holiday Home Matan
Holiday Home Matan

9,5 / 10 (13 hodnotenie)

Holiday Home Matan sa nachádza v Saborsku, 21 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá a 24 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá.V okolí sa môžete venovať cyklistike.Tento prázdninový dom má záhradu, gril, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartments Matovina
Apartments Matovina

8,4 / 10 (29 hodnotenie)

Apartments Matovina je ubytovanie s možnosťou vlastného stravovania, ktoré sa nachádza 4 km od mesta Saborsko a 15 km od Plitvických jazier zapísaných na zozname UNESCO.Ponúka bezplatné Wi-Fi, záhradu s grilom a posedením.Deti sa môžu tešiť na prechádzky na poníkoch a koni.

Apartments Alan
Apartments Alan

8,4 / 10 (19 hodnotenie)

Alans Alan sa nachádza uprostred zelene a jazier a ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a bezplatné súkromné ​​parkovisko.Hostia môžu využívať spoločnú záhradu so zariadenou terasou a grilom.V okolí je možné zabezpečiť výlety spojené s pozorovaním vtákov.

Apartments with a parking space Saborsko, Plitvice - 18058
Apartments with a parking space Saborsko, Plitvice - 18058

7 / 10 (28 hodnotenie)

Apartmány s parkovacím miestom sa nachádzajú v Saborsku v Karlovackej župe.Saborsko, Plitvice - 18058 má balkón.25 km od Plitvických jazier.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.