Ubytovanie v meste Radovin

Mesto Radovin sa nachádza v regióne Zadarská župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Radovin ponúkame 6 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Radovin

Guest House Mistral
Guest House Mistral

10 / 10 (3 hodnotenie)

Guest House Mistral sa nachádza v Radovine, iba 20 km od paláca generálneho guvernéra, a ponúka vonkajší bazén, zdieľaný lounge a spoločnú kuchyňu.Táto vila má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Delightful Apartment in Radovin with Garden
Delightful Apartment in Radovin with Garden

10 / 10 (1 hodnotenie)

Delightful Apartment v Radovine so záhradou sa nachádza v Radovine a ponúka záhradu a gril.Klimatizované ubytovanie je vzdialené 34 km od mesta Gospić.

Apartman ZORKA
Apartman ZORKA

9,3 / 10 (10 hodnotenie)

Apartman ZORKA sa nachádza asi 25 km od paláca generálneho guvernéra a ponúka výhľad na hory, terasu a rýchlovarnú kanvicu.Apartmán so záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Apartmani Niko
Apartmani Niko

8,9 / 10 (13 hodnotenie)

Apartmani Niko sa nachádza v obci Jovici a ponúka bezplatné Wi-Fi, výhľad do záhrady, plne vybavenú kuchyňu a balkón.

Nice home in Radovin with Outdoor swimming pool, WiFi and 6 Bedrooms
Nice home in Radovin with Outdoor swimming pool, WiFi and 6 Bedrooms

Pekný dom v Radovine s vonkajším bazénom, bbWiFi a 6 spálňami sa nachádza v Radovine a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 20 km od paláca generálneho guvernéra a ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a parkovisko.

Ferienhaus Sonnenliebe bei Zadar
Ferienhaus Sonnenliebe bei Zadar

Ferienhaus Sonnenliebe bei Zadar sa nachádza v obci Radovin a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom, balkónom a výhľadom do záhrady.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 19 km od Paláca generálneho guvernéra a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.