Ubytovanie v meste Poljica

Mesto Poljica sa nachádza v regióne Zadarská župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Poljica ponúkame 12 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Poljica

Apartman Mara
Apartman Mara

9,9 / 10 (20 hodnotenie)

Apartman Mara ponúka ubytovanie s výhľadom na záhradu as možnosťou vlastného stravovania v obci Vrsi, 12 km od Zadaru.K dispozícii je bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​neplatené parkovisko.Na pláž sú to odtiaľto 2 km.

Nova Apartments
Nova Apartments

9,8 / 10 (16 hodnotenie)

Apartmány Nova sa nachádzajú v obci Poljica v Zadarskej župe, 41 km od prístavu Kornati, a ponúkajú bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet, detské ihrisko, sezónny vonkajší bazén a bezplatné súkromné ​​parkovisko.

Apartment Becca
Apartment Becca

9,5 / 10 (8 hodnotenie)

Apartment Becca sa nachádza v Poljici, 40 km od prístavu Kornati a 41 km od historického múzea Biograd.Ponúka záhradu a klimatizáciu.K dispozícii je neplatené súkromné ​​parkovisko, spoločná kuchyňa a bezplatné Wi-Fi.

Wellness & Spa Villa Spirini Dvori
Wellness & Spa Villa Spirini Dvori

9,5 / 10 (2 hodnotenie)

Wellness & Spa Villa Spirini Dvori sa nachádza v obci Poljica a ponúka sezónny vonkajší bazén, zdieľaný lounge, záhradu, bezplatné Wi-Fi a výhľad na bazén.K dispozícii je biliard, stolný tenis a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Bartulovi dvori
Bartulovi dvori

9 / 10 (13 hodnotenie)

Bartulovi dvori sa nachádza v Poljici, iba 41 km od prístavu Kornati, a ponúka ubytovanie so záhradou, grilom, terasou a bezplatným Wi-Fi.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.V okolí sa môžete venovať jazde na koni, šnorchlovaniu a cyklistike.

Villa Zadar
Villa Zadar

9 / 10 (1 hodnotenie)

Villa Zadar sa nachádza v Poljici a ponúka vonkajší bazén, fitnes centrum, záhradu, bezplatné Wi-Fi a výhľad do záhrady.Ponúka vlastný bazén a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Beautiful Villa Velebita
Beautiful Villa Velebita

Krásna vila Velebita sa nachádza v Poljici, 42 km od prístavu Kornati a 44 km od múzea dedičstva Biograd, a ponúka klimatizované ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi.Táto vila má súkromný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Villa Kalada - Adriatic Luxury Villas
Villa Kalada - Adriatic Luxury Villas

8 / 10 (2 hodnotenie)

Villa Kalada - Adriatic Luxury Villas sa nachádza v Poljici a ponúka záhradu, sezónny vonkajší bazén a výhľad na bazén.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Great Villa Field Hill 4*
Great Villa Field Hill 4*

8 / 10 (1 hodnotenie)

Great Villa Field Hill 4 sa nachádza v Poljici, 40 km od prístavu Kornati a 42 km od historického múzea Biograd.* ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou a terasou.Táto vila má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Villa Polis - Modern Countryside 13B Villa
Villa Polis - Modern Countryside 13B Villa

7 / 10 (4 hodnotenie)

Villa Polis - Modern Countryside 13B Villa ponúka ubytovanie s výhľadom na bazén, vonkajším bazénom a terasou, asi 38 km od historického múzea Biograd.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 36 km od prístavu Kornati a ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.

Villas Terraneo
Villas Terraneo

Villas Terraneo sa nachádza v Poljici, 36 km od prístavu Kornati a 38 km od historického múzea Biograd.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, sezónnym vonkajším bazénom a záhradou.

Amazing home in Poljica with WiFi, Private swimming pool and Outdoor swimming pool
Amazing home in Poljica with WiFi, Private swimming pool and Outdoor swimming pool

Pekný dom v Poljici s 8 spálňami, Wi-Fi a súkromným bazénom sa nachádza v Poljici a ponúka súkromný bazén.39 km od prístavu Kornati.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.