Ubytovanie v meste Plitvické jazerá

Mesto Plitvické jazerá sa nachádza v regióne Licko-senjská župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Plitvické jazerá ponúkame 88 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Plitvické jazerá

Tesla's Gastro House Plitvice
Tesla's Gastro House Plitvice

9,8 / 10 (277 hodnotenie)

Penzión Tesla's Gastro House Plitvice sa nachádza v obci Prijeboj, 6,8 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje, a ponúka reštauráciu, bezplatné súkromné ​​parkovisko, bar a zdieľaný lounge.Všetky izby v 4-hviezdičkovom penzióne majú výhľad do záhrady a hostia môžu využívať záhradu a gril.Penzión ponúka rodinné izby.

Guest House Plitvice Villa Verde
Guest House Plitvice Villa Verde

9,7 / 10 (894 hodnotenie)

Penzión Guest House Plitvice Villa Verde sa nachádza v obci Jezerce, 1,5 km od vchodu č.2 do národného parku Plitvické jazerá, je obklopený borovicami a ponúka izby so zadarmo dostupným Wi-Fi pripojením a výhľadom do záhrady.

B&B Millenium House
B&B Millenium House

9,7 / 10 (574 hodnotenie)

B & B Millenium House sa nachádza v obci Jezerce, 5-minút jazdy od národného parku Plitvické jazerá, a ponúka reštauráciu, terasu a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch.

B&B Plitvice Holiday Lodge
B&B Plitvice Holiday Lodge

9,7 / 10 (440 hodnotenie)

B&B Plitvice Holiday Lodge sa nachádza v obci Plitvička Jazera v Licko-senjskej župe, 2,2 km od autobusovej stanice Jezerca - Mukinje.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, grilom, záhradou a neplateným súkromným parkoviskom.

L&L Leisure Apartments Plitvice
L&L Leisure Apartments Plitvice

9,7 / 10 (169 hodnotenie)

L&L Leisure Apartments Plitvice sa nachádza v obci Plitvička Jezera, 700 metrov od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje a 1,2 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá.Ponúka klimatizované ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi.Jazerce je vzdialené 2 km a Plitvica selo 14 km.

Cozy House Ania
Cozy House Ania

9,7 / 10 (26 hodnotenie)

Cozy House Ania sa nachádza v obci Plitvička Jezera, 12 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje a 14 km od vstupu č.2 do národného parku Plitvické jazerá.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, zdieľaným lounge a záhradou.Vila s bezplatným súkromným parkoviskom a spoločnou kuchyňou.

Wooden house with a waterfall
Wooden house with a waterfall

9,7 / 10 (3 hodnotenie)

Wooden dom s vodopádom sa nachádza v obci Plitvička Jezera, iba 15 km od autobusovej stanice Jezerca - Mukinje.Ponúka ubytovanie s výhľadom do záhrady, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.Hostia môžu využívať plne vybavenú kuchyňu a terasu.

Rustic Inn River
Rustic Inn River

9,6 / 10 (549 hodnotenie)

Rustic Inn River sa nachádza v obci Plitvička Jezera, 7 km od autobusovej stanice Jezerca - Mukinje.Ponúka záhradu, neplatené súkromné ​​parkovisko a reštauráciu.Tento 4-hviezdičkový penzión ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie a izbovú službu.Niektoré izby majú terasu s výhľadom na rieku.

Green lakes house 2
Green lakes house 2

9,6 / 10 (289 hodnotenie)

Green Lakes house 2 sa nachádza v obci Plitvička Jazera, 2,7 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá, 5,7 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá a 500 metrov od Jazerca.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Apartment I&M
Apartment I&M

9,6 / 10 (85 hodnotenie)

Apartment I&M sa nachádza v obci Plitvička Jezera a ponúka reštauráciu, bar, bezplatné požičanie bicyklov a výhľad do záhrady.K dispozícii je neplatené súkromné ​​parkovisko a nepretržite otvorená recepcia.

Villa Dobra
Villa Dobra

9,6 / 10 (72 hodnotenie)

Villa Dobra sa nachádza asi 400 metrov od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje a ponúka ubytovanie s terasou, rýchlovarnou kanvicou a výhľadom na hory.Vila so záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Plitvice Story
Plitvice Story

9,6 / 10 (68 hodnotenie)

Plitvice Story sa nachádza 13 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá a ponúka záhradu, terasu a klimatizované ubytovanie s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Vila Bella
Vila Bella

9,6 / 10 (7 hodnotenie)

Vila Bella sa nachádza v obci Plitvička Jezera a ponúka terasu s výhľadom na hory a bazén, sezónny vonkajší bazén, saunu a vírivku.Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Green lakes house
Green lakes house

9,5 / 10 (721 hodnotenie)

Green lakes house sa nachádza v obci Plitvické Jazerá, 2,7 km od Národného parku Plitvické jazerá a 2,5 km od vstupu do parku č.2.Ponúka klimatizované izby s bezplatným Wi-Fi pripojením na internet a vlastnou kúpeľňou.

Guesthouse Bor Plitvice Lakes
Guesthouse Bor Plitvice Lakes

9,5 / 10 (585 hodnotenie)

Guest House Bor sa nachádza v obci Mukinje, 1,5 km od vchodu 2 do národného parku Plitvické jazerá a len 20 metrov od lyžiarskeho vleku Mukinje.

Guest House Lipov Hlad
Guest House Lipov Hlad

9,5 / 10 (519 hodnotenie)

Guest House Lipov Hlad sa nachádza v obci Plitvička Jazera, 3,8 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje a 5,5 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá.Ponúka záhradu, bezplatné Wi-Fi pripojenie vo všetkých priestoroch a neplatené súkromné ​​parkovisko.Všetky izby v tomto 3-hviezdičkovom penzióne majú výhľad do záhrady a hostia môžu využívať gril.Ubytovanie je nefajčiarske a je vzdialené 8,5 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá.

Rooms Imperial House
Rooms Imperial House

9,5 / 10 (446 hodnotenie)

Rooms Imperial House sa nachádza 2,5 km od národného parku Plitvické jazerá, vchodu 2.Ponúka vlastnú reštauráciu, neplatené súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Rustic Inn River 2
Rustic Inn River 2

9,5 / 10 (276 hodnotenie)

House Prijeboj sa nachádza priamo pri lese v pokojnej obci Prijeboj, ktorá leží v národnom parku Plitvické jazerá zapísanom na zozname UNESCO.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a klimatizované izby s ručne vyrobeným dreveným nábytkom.

B&B Villa Sumrak Plitvica Rooms
B&B Villa Sumrak Plitvica Rooms

9,5 / 10 (240 hodnotenie)

B&B Villa Sumrak sa nachádza v Národnom parku Plitvické jazerá, iba 200 metrov od rieky Plitvica.B&B Villa Sumrak Plitvica Rooms ponúka ubytovanie s reštauráciou, neplateným súkromným parkoviskom, barom a spoločným salónikom.Tento 4-hviezdičkový penzión ponúka nepretržite otvorenú recepciu a služby concierge.Všetky izby majú klimatizáciu, výhľad do záhrady, písací stôl a Wi-Fi zadarmo.

Rustic Lodge Plitvice 1
Rustic Lodge Plitvice 1

9,5 / 10 (234 hodnotenie)

Ubytovanie sa nachádza v obci Plitvička Jezera, 1,1 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje.Rustic Lodge Plitvice 1 ponúka ubytovanie s reštauráciou, bezplatným súkromným parkoviskom, barom a záhradou.Ponúka rodinné izby a terasu.Penzión má lyžiareň.

Lake House 1
Lake House 1

9,5 / 10 (223 hodnotenie)

Lake House 1 sa nachádza v obci Plitvička Jezera a ponúka bar, zdieľaný lounge, záhradu, bezplatné Wi-Fi a výhľad do záhrady.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.Ubytovanie je vzdialené 2,4 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje a 4,1 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá.

Up27 Suites Plitvice
Up27 Suites Plitvice

9,5 / 10 (211 hodnotenie)

Up27 Suites Plitvice sa nachádza v obci Plitvička Jazerá, 1 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá a 2,7 km od národného parku Plitvické jazerá.Ponúka výhľad do záhrady a bezplatné Wi-Fi.

Sweet home
Sweet home

9,5 / 10 (210 hodnotenie)

Sweet home sa nachádza v obci Plitvička Jazera, 600 metrov od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje, 1,2 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá a 5,3 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá.

10 minutes walk to the lakes
10 minutes walk to the lakes

9,5 / 10 (122 hodnotenie)

Ubytovanie sa nachádza v obci Plitvička Jazera, 10 minút chôdze od jazier, 1,2 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá a 5,6 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie a nepretržite otvorenú recepciu.

Tisa - SELF CHECK-IN
Tisa - SELF CHECK-IN

9,5 / 10 (114 hodnotenie)

Tisa - SELF CHECK-IN sa nachádza v obci Plitvička Jazera v Licko-senjskej župe a ponúka 3-hviezdičkové ubytovanie s bezplatným Wi-Fi.Tento 3-hviezdičkový apartmán sa nachádza 700 metrov od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje.

House Poljana
House Poljana

9,5 / 10 (40 hodnotenie)

Ubytovanie sa nachádza v obci Plitvička Jezera, 10 km od národného parku Plitvické jazerá - vstup 1 a House Poljana sa nachádza 13 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, zdieľaným loungom a Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.V okolí sa môžete venovať lyžovaniu a cyklistike.

San Korana
San Korana

9,5 / 10 (33 hodnotenie)

San Korana sa nachádza v obci Plitvička Jazerá, 3,3 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá a 6,3 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá.Ponúka ubytovanie so záhradou a neplatené súkromné ​​parkovisko.Ubytovanie je vzdialené asi 8 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje, 500 metrov od Korany a 2,8 km od Selište Drežničko.Penzión má rodinné izby.

Guesthouse Green Valley
Guesthouse Green Valley

9,4 / 10 (840 hodnotenie)

Guesthouse Green Valley sa nachádza v obci Plitvička Jezera, 2,1 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje.Ponúka záhradu, kde si môžete usporiadať piknik.Vo všetkých priestoroch je zadarmo dostupné Wi-Fi a nechýba ani neplatené súkromné ​​parkovisko.

Pansion Breza
Pansion Breza

9,4 / 10 (635 hodnotenie)

Pansion Breza stojí na pokojnom mieste medzi lesmi a lúkami, len 1 km od Kozjaku, najväčšieho jazera v Národnom parku Plitvice.

Guesthouse Family Bosnic
Guesthouse Family Bosnic

9,4 / 10 (577 hodnotenie)

Guesthouse Family Bosnic sa nachádza v obci Plitvička Jezera, 1,8 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje a 3,4 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá.Ponúka ubytovanie s grilom a neplatené súkromné ​​parkovisko.Tento 3-hviezdičkový penzión má terasu a klimatizované izby s bezplatným Wi-Fi pripojením a vlastnou kúpeľňou.Ubytovanie je nefajčiarske a nachádza sa 6,4 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá.

Plitvice Green Valley
Plitvice Green Valley

9,4 / 10 (45 hodnotenie)

Plitvice Green Valley sa nachádza v obci Plitvička Jezera, 2,2 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje, a ponúka ubytovanie s barom, bezplatným súkromným parkoviskom, záhradou a terasou.K dispozícii je izbová služba a detské ihrisko.Penzión má rodinné izby.

Grand Lakes 2
Grand Lakes 2

9,3 / 10 (522 hodnotenie)

Grand Lakes 2 sa nachádza v obci Plitvička Jezera a ponúka 4-hviezdičkové ubytovanie s terasou a barom.Tento 4-hviezdičkový penzión má záhradu a klimatizované izby s bezplatným Wi-Fi pripojením a vlastnou kúpeľňou.Ubytovanie je nefajčiarske a je vzdialené 1,8 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje.

Apartments Nada & Yoya
Apartments Nada & Yoya

9,3 / 10 (514 hodnotenie)

Apartmán Nada a Yoya sa nachádza v obci Mukinje, 800 metrov od vstupu do národného parku Plitvické jazerá zapísaného na zozname UNESCO.Ponúka apartmán s balkónom a bezplatným Wi-Fi.

Rustic Lodge Plitvice
Rustic Lodge Plitvice

9,3 / 10 (446 hodnotenie)

Rustic Lodge Plitvice ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi vo všetkých priestoroch v pokojnom prostredí pri Plitvických jazier.Na mieste je súkromné ​​neplatené parkovisko.

Plitvice Miric Inn
Plitvice Miric Inn

9,3 / 10 (422 hodnotenie)

Tento rodinný penzión sa nachádza len 1,5 km od vchodu č.2 do národného parku Plitvické jazerá.Ponúka izby s vlastnou kúpeľňou, satelitnou TV s plochou obrazovkou a bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.Ubytovacie jednotky sa nachádzajú v 2 samostatných domoch.

Guest House Family Varda Plitvice Lakes
Guest House Family Varda Plitvice Lakes

9,3 / 10 (287 hodnotenie)

Guest House Family Varda Plitvice Lakes sa nachádza v obci Jezerce, 3,5 km od vstupu č.2 do národného parku Plitvické jazerá, ktorý je zapísaný na zozname UNESCO.K dispozícii je tiež bezplatné Wi-Fi.Penzión je obklopený záhradou s jedálenským kútom, lehátkami a zázemím na grilovanie.

Apartment Near the Lakes
Apartment Near the Lakes

9,3 / 10 (93 hodnotenie)

Apartment Near the Lakes sa nachádza v obci Plitvička Jezera, 800 metrov od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje a 1,1 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá.Ponúka detské ihrisko a nepretržite otvorenú recepciu.Nachádza sa 5,6 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá a má bankomat.

House Pox 2
House Pox 2

9,2 / 10 (318 hodnotenie)

House Pox sa nachádza v obci Plitvička Jazerá, 3 km od vstupu č.2 do národného parku Plitvické jazerá.Ponúka izby a apartmány s vlastnou kúpeľňou a bezplatným Wi-Fi.

Aria Plitvice
Aria Plitvice

9,2 / 10 (243 hodnotenie)

Aria Plitvice sa nachádza v obci Plitvička Jezera, 12 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje a 14 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá.Ponúka ubytovanie so záhradou, bezplatným Wi-Fi vo všetkých priestoroch a neplateným súkromným parkoviskom.Ubytovanie sa nachádza 17 km od národného parku Plitvické jazerá - vstup 1, 600 metrov od Rudanovace a 2,9 km od Mihaljevac.Výhľad smeruje na hory.

House Pox
House Pox

9,2 / 10 (202 hodnotenie)

House Pox sa nachádza v obci Plitvička Jezera, 1,9 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje, a ponúka reštauráciu, bezplatné súkromné ​​parkovisko, záhradu a terasu.Ubytovanie je vzdialené asi 3,5 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá, 6,5 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá a 500 metrov od Jazerca.Ponúka výhľad na hory, detské ihrisko, nepretržite otvorenú recepciu a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch.

Timber valley
Timber valley

9,2 / 10 (174 hodnotenie)

Apartmány Timber Valley sa nachádzajú v obci Plitvička Jazera v Licko-senjskej župe, 12 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje, a ponúkajú bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet, detské ihrisko, záhradu a bezplatné súkromné ​​parkovisko.

Plitvice Apartment
Plitvice Apartment

9,2 / 10 (126 hodnotenie)

Plitvice Apartment ponúka ubytovanie s výhľadom do záhrady v obci Plitvička Jezera, 700 metrov od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje a 1,2 km od národného parku Plitvické jazerá - vstup 2.Tento apartmán ponúka výhľad na mesto a hory a bezplatné Wi-Fi.

TOMLJANOVIĆ
TOMLJANOVIĆ

9,2 / 10 (122 hodnotenie)

TOMLJANOVIĆ sa nachádza v obci Plitvička Jezera, 2,2 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje a 3,9 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá.Ponúka ubytovanie so záhradou a bezplatným Wi-Fi vo všetkých priestoroch.Ubytovanie je vzdialené 6,8 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá, necelý 1 km od Jezerca a 2,8 km od Mukinje.Penzión má rodinné izby.

Studio Blue Ivy
Studio Blue Ivy

9,2 / 10 (98 hodnotenie)

Studio Blue Ivy sa nachádza asi 700 metrov od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje a ponúka ubytovanie s terasou, balkónom a výhľadom na hory.Tento 4-hviezdičkový apartmán sa nachádza 1,3 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá.

PLITVICE FAIRYTALE
PLITVICE FAIRYTALE

9,2 / 10 (89 hodnotenie)

PLITVICE FAIRYTALE sa nachádza v obci Plitvička Jazerá, 3 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá a 2,9 km od národného parku Plitvické jazerá, a ponúka záhradu a terasu.Tento bed and breakfast ponúka klimatizované izby s balkónom.

Emerald Studio Apartment
Emerald Studio Apartment

9,2 / 10 (55 hodnotenie)

Emerald Studio Apartment sa nachádza v obci Plitvička Jazerá, 2,1 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá a 2,8 km od národného parku Plitvické jazerá.Wi-Fi je dostupné zadarmo.

apartman GABY
apartman GABY

9,2 / 10 (34 hodnotenie)

Apartman GABY sa nachádza v obci Plitvička Jazera, 700 metrov od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje, 1,1 km od národného parku Plitvické jazerá - vstup 2 a 5,4 km od národného parku Plitvické jazerá - vstup 1.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi.Tento apartmán sa nachádza v budove z roku 1980, 15 km od Plitvica selo a Zaklopača.

Villa Knezevic
Villa Knezevic

9,1 / 10 (671 hodnotenie)

Villa Knezevic, postavená v tradičnom štýle, sa nachádza v Mukinje, iba 15 minút chôdze od Plitvických jazier, a ponúka autentické ubytovanie z kameňa a dreva v ličskom štýle.Wi-Fi pripojenie a parkovanie na mieste sú zadarmo.