Ubytovanie v meste Pitve

Mesto Pitve sa nachádza v regióne Hvar ostrov v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Pitve ponúkame 7 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Pitve

Apartments Kyra & Fox, old stone house in Pitve, Hvar
Apartments Kyra & Fox, old stone house in Pitve, Hvar

10 / 10 (2 hodnotenie)

Apartments Kyra \& Fox sa nachádza v starom kamennom dome v Pitve na ostrove Hvar.Ponúka výhľad do záhrady, bar, zdieľaný salónik, záhrada, gril a terasu.Vo všetkých priestoroch je zadarmo dostupné Wi-Fi.

Design Villa Mar Hvar Island
Design Villa Mar Hvar Island

10 / 10 (2 hodnotenie)

Design Villa Mar Hvar Island sa nachádza v Pitve a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, reštauráciou a prístupom do záhrady s celoročným vonkajším bazénom.2,7 km od pláže Petarčica.Ponúka bar a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Holiday Home Pitve
Holiday Home Pitve

10 / 10 (1 hodnotenie)

Holiday Home Pitve sa nachádza v obci Pitve na ostrove Hvar a ponúka 2 prepojené vonkajšie bazény.Tento štýlový prázdninový dom kombinuje rustikálne dalmátske kúzlo s modernými prvkami a má výhľad na prístavné mesto Jelsa.Ponúka celý rad zariadení vrátane bezplatného Wi-Fi.

Villa Natura
Villa Natura

9,3 / 10 (3 hodnotenie)

Villa Natura sa nachádza v malebnej dedinke Pitve a má vyhrievaný vonkajší bazén a panoramatický výhľad na okolitú zeleň a mesto Jelsa.Hostia môžu využívať priestrannú terasu s lehátkami.Wi-Fi je dostupné zadarmo.

Hvar Architect's House
Hvar Architect's House

9 / 10 (6 hodnotenie)

Hvar Architect's House ponúka ubytovanie so záhradou a terasou, asi 2,9 km od pláže Fontana.Apartmán s balkónom a výhľadom na more.

Stone Villa Marjan
Stone Villa Marjan

Stone Villa Marjan sa nachádza v Jelse a ponúka vonkajší bazén a saunu.Toto klimatizované ubytovanie poskytuje bezplatné Wi-Fi a skladá sa z 3 kamenných domov s veľkou súkromnou záhradou a viacúčelovým športovým ihriskom.

Apartment Kyra
Apartment Kyra

Apartment Kyra sa nachádza v Pitve, 30 km od katedrály sv.Štefana a 31 km od divadla a Arsenalu.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou a terasou.Ponúka výhľad do záhrady a je vzdialený 31 km od námestia sv.Štefana a pevnosti Fortica.