Ubytovanie v meste Peráčko Blato

Mesto Peráčko Blato sa nachádza v regióne Dubrovnícko-neretvanská župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Peráčko Blato ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Peráčko Blato

Holiday Home Lago Verde
Holiday Home Lago Verde

10 / 10 (5 hodnotenie)

Holiday Home Lago Verde sa nachádza v obci Peračko Blato a ponúka záhradu, vonkajší bazén a výhľad na jazero.Toto klimatizované ubytovanie je vzdialené 37 km od Tučepi a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Apartman ELLA
Apartman ELLA

9,9 / 10 (34 hodnotenie)

Apartman ELLA sa nachádza v obci Peračko Blato a ponúka bezplatné požičanie bicyklov.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Poolincluded Apartment Pero
Poolincluded Apartment Pero

Poolincluded Apartment Pero sa nachádza v obci Peračko Blato, 36 km od vodopádu Kravica a 44 km od kopca Krizevac.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, záhradou a terasou.Ponúka výhľad na bazén a hory a je vzdialený 46 km od kostola sv.Jakuba.

Amazing home in Peracko Blato with Outdoor swimming pool, 2 Bedrooms and WiFi
Amazing home in Peracko Blato with Outdoor swimming pool, 2 Bedrooms and WiFi

Krásny dom v Peračku Blato s vonkajším bazénom a 2 spálňami sa nachádza v obci Peracko Blato, 35 km od vodopádu Kravica, 44 km od kopca Kríževac a 45 km od kostola sv.Jakuba.Tento prázdninový dom má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko.