Ubytovanie v meste Ozalj

Mesto Ozalj sa nachádza v regióne Karlovacká župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Ozalj ponúkame 12 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Ozalj

Apartment Arcadia
Apartment Arcadia

10 / 10 (43 hodnotenie)

Apartment Arcadia sa nachádza v Ozalji a ponúka bezplatné požičanie bicyklov, záhradu, gril, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a výhľad na hory.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.V okolí sa môžete venovať pešej turistike a cyklistike.

Guesthouse Frlan
Guesthouse Frlan

9,9 / 10 (17 hodnotenie)

Guesthouse Frlan sa nachádza v Ozalji a ponúka reštauráciu, bar, terasu a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch.

Apartment Ferenac
Apartment Ferenac

9,8 / 10 (57 hodnotenie)

Apartment Ferenac sa nachádza v Ozalji a ponúka klimatizované ubytovanie s terasou.Ponúka súkromný bazén, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Studio apartman Tuček
Studio apartman Tuček

9,8 / 10 (25 hodnotenie)

Študio apartmán Tuček sa nachádza v Ozalji a ponúka ubytovanie s terasou a bezplatným Wi-Fi.17 km od Karlovace.

B&B OPG Culig
B&B OPG Culig

9,6 / 10 (182 hodnotenie)

B&B OPG Culig sa nachádza v Ozalji a ponúka reštauráciu, úschovňu batožiny, snack bar, záhradu, detské ihrisko a terasu.Tento bed and breakfast ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Two-Bedroom Holiday Home in Ozalj
Two-Bedroom Holiday Home in Ozalj

9,5 / 10 (2 hodnotenie)

Two-Bedroom Holiday Home in Ozalj sa nachádza v Ozalji, 4,4 km od Brajakovho Brda, 5,6 km od Donje Statative a 6,3 km od Kolenovácie.Ponúkam ubytovanie s Wi-Fi.Ponúka záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Sobe Pavlaković
Sobe Pavlaković

9,3 / 10 (32 hodnotenie)

Sobe Pavlaković je 3-hviezdičkový hotel v Ozalji.Všetky izby v tomto 3-hviezdičkovom penzióne majú výhľad do záhrady, prístup do záhrady a na terasu.K dispozícii je gril, bezplatné Wi-Fi a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Villa Colapis
Villa Colapis

9 / 10 (1 hodnotenie)

Villa Colapis sa nachádza v Ozalji a ponúka terasu s výhľadom na bazén a rieku, sezónny vonkajší bazén, fitnes centrum a wellness centrum.45 km od Záhrebu.Ponúka klimatizáciu, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.

Amazing home in Ozalj with Jacuzzi, WiFi and 2 Bedrooms
Amazing home in Ozalj with Jacuzzi, WiFi and 2 Bedrooms

9 / 10 (1 hodnotenie)

Amazing domov v Ozalji s Jacuzzi, Wi-Fi a 2 Bedrooms sa nachádza v Ozalji v Karlovackej župe a ponúka záhradu.47 km od Záhrebu.Ponúka klimatizáciu, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartman Jadrica
Apartman Jadrica

8,9 / 10 (9 hodnotenie)

Apartman Jadrica sa nachádza v Ozalji a ponúka ubytovanie s terasou.Apartmán so záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Hostel Žganjer
Hostel Žganjer

8,8 / 10 (238 hodnotenie)

Penzión Rooms Ozalj je situovaný v obci Ozalj, iba 10 km od národného parku Plitvické jazerá, a ponúka terasu, detské ihrisko a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Holiday house with a parking space Ozalj, Karlovac - 19578
Holiday house with a parking space Ozalj, Karlovac - 19578

Holiday house with parking space Ozalj, Karlovac - 19578 sa nachádza v obci Ozalj v Karlovackej župe a ponúka terasu.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.