Ubytovanie v meste Momjan

Mesto Momjan sa nachádza v regióne Istria v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Momjan ponúkame 14 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Momjan

Holiday Home Casa Dei Farfui
Holiday Home Casa Dei Farfui

9,9 / 10 (20 hodnotenie)

Holiday Home Casa Dei Farfui sa nachádza v Momjane a ponúka klimatizované ubytovanie s vlastným bazénom, výhľadom do záhrady a balkónom.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.V okolí sa môžete venovať pešej turistike, cyklistike a stolnému tenisu.

Casa Martin
Casa Martin

9,9 / 10 (10 hodnotenie)

Casa Martin sa nachádza v Momjane a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, bezplatnou požičovňou bicyklov a prístupom do záhrady s vonkajším bazénom.Do Poreča je to 44 km a na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.

L'Abbraccio della Quercia
L'Abbraccio della Quercia

9,7 / 10 (31 hodnotenie)

L'Abbraccio della Quercia sa nachádza v Momjane, 20 km od aquaparku Istralandia a 46 km od hradu San Giusto.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou a prístupom do záhrady.K dispozícii je aj sauna.

Villa Greis
Villa Greis

9,7 / 10 (3 hodnotenie)

Villa Greis sa nachádza v Momjane.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Villa Kluni
Villa Kluni

9,6 / 10 (7 hodnotenie)

Villa Kluni sa nachádza v Momjane a ponúka záhradu, sezónny vonkajší bazén a výhľad do záhrady.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 18 km od obce Strunjan a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Villa San Mauro
Villa San Mauro

9 / 10 (4 hodnotenie)

Villa San Mauro sa nachádza v Momjane, 17 km od aquaparku Istralandia a 42 km od hradu San Giusto.Ponúka klimatizované ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi.Táto vila má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Villa Studio Gallery Bura
Villa Studio Gallery Bura

9 / 10 (3 hodnotenie)

Villa Studio Gallery Bura sa nachádza v Momjane, 42 km od hradu San Giusto, 43 km od námestia Piazza Unità d'Italia a 43 km od železničnej stanice v Terste.Aquapark Istralandia je vzdialený 17 km a hostia môžu využívať súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Villa Momiano with Private pool
Villa Momiano with Private pool

8,4 / 10 (18 hodnotenie)

Villa Momiano with Private pool sa nachádza v Momjane a ponúka klimatizované ubytovanie s balkónom.Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Charming stone villa Duda with private pool and magnificent view
Charming stone villa Duda with private pool and magnificent view

8 / 10 (2 hodnotenie)

Villa Duda sa nachádza v Momjane, 17 km od aquaparku Istralandia a 42 km od hradu San Giusto.Ponúka sezónny vonkajší bazén a klimatizáciu.Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Beautiful home in Momjan with 4 Bedrooms, WiFi and Heated swimming pool
Beautiful home in Momjan with 4 Bedrooms, WiFi and Heated swimming pool

Holiday home Momjan Gorinja Vas sa nachádza v Momjane a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom a bezplatným Wi-Fi.Klimatizované ubytovanie je vzdialené 19 km od obce Strunjan.

Villa Nila
Villa Nila

Villa Nila sa nachádza v Momjane na Istrii a ponúka terasu.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Volare e Cantare
Volare e Cantare

Volare e Cantare sa nachádza v Momjane a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Villa Fiore suitable for families and cyclists
Villa Fiore suitable for families and cyclists

Villa Fiore sa nachádza v meste Momjan a ponúka klimatizované ubytovanie s balkónom vhodné pre rodiny s deťmi a cyklistov.Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Casa Dante & San Martino
Casa Dante & San Martino

Casa Dante & San Martino sa nachádza v Momjane, 16 km od aquaparku Istralandia.Ponúka ubytovanie so záhradou, bezplatným súkromným parkoviskom, reštauráciou a barom.Ubytovanie je vzdialené asi 42 km od hradu San Giusto, 43 km od námestia Piazza Unità d'Italia a 43 km od železničnej stanice v Terste.Termálne kúpele Strunjan sú vzdialené 20 km.