Ubytovanie v meste Lovorno

Mesto Lovorno sa nachádza v regióne Dubrovnícko-neretvanská župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Lovorno ponúkame 7 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Lovorno

Kameni Dvori - Family Holiday Villa near Dubrovnik
Kameni Dvori - Family Holiday Villa near Dubrovnik

10 / 10 (3 hodnotenie)

Kameni Dvori - Family Holiday Villa near Dubrovnik sa nachádza v Lovorne a ponúka reštauráciu, sezónny vonkajší bazén a bar.23 km od mesta Herceg Novi.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.

Villa Thousand Roses
Villa Thousand Roses

9,9 / 10 (8 hodnotenie)

Villa Thousand Roses sa nachádza v Lovorne a ponúka súkromný bazén.Táto vila má úschovňu batožiny a bezplatné Wi-Fi.

Villa Stone Rose
Villa Stone Rose

9,8 / 10 (11 hodnotenie)

Villa Stone Rose sa nachádza v Lovorne a ponúka záhradu, sezónny vonkajší bazén a výhľad do záhrady.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Apartment with terrace & restaurant
Apartment with terrace & restaurant

9,5 / 10 (11 hodnotenie)

Apartment with terrace & restaurant sa nachádza v Lovorne a ponúka reštauráciu, bar a záhradu.22 km od mesta Herceg Novi.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Holiday home Lovorno Croatia
Holiday home Lovorno Croatia

9 / 10 (1 hodnotenie)

Holiday home Lovorno Croatia sa nachádza v Lovorne a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Apartment Laurel Leaf
Apartment Laurel Leaf

8,8 / 10 (12 hodnotenie)

Apartment Laurel Leaf sa nachádza v Lovorne v Dubrovnícko-neretvanskej župe a ponúka balkón.20 km od veže s hodinami.Ponúka klimatizáciu, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.

Five-Bedroom Holiday Home in Lovorno
Five-Bedroom Holiday Home in Lovorno

7 / 10 (3 hodnotenie)

Five-Bedroom Holiday Home in Lovorno sa nachádza v Lovorne a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.