Ubytovanie v meste Livade

Mesto Livade sa nachádza v regióne Istria v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Livade ponúkame 10 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Livade

Casa Mare Monti
Casa Mare Monti

10 / 10 (2 hodnotenie)

Trojhviezdičkový Casa Mare Monti sa nachádza v Livade na Istrii a ponúka bezplatné Wi-Fi.Tento prázdninový dom má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Holiday Home Belveder Motovun with heated pool
Holiday Home Belveder Motovun with heated pool

9,9 / 10 (24 hodnotenie)

Holiday Home Belveder Motovun sa nachádza asi 22 km od aquaparku Istralandia a ponúka ubytovanie s výhľadom na hory, vyhrievaným bazénom, balkónom a rýchlovarnou kanvicou.Tento prázdninový dom má vlastný bazén, záhradu, gril, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Motovun Bellevue - amazing view, comfortable
Motovun Bellevue - amazing view, comfortable

9,8 / 10 (20 hodnotenie)

Motovun Bellevue - amazing view, comfortable sa nachádza v Livade, 22 km od aquaparku Istralandia a 24 km od hradu Pazin.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, záhradou a tenisovým kurtom.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.V okolí sa môžete venovať pešej turistike, potápaniu a cyklistike.

Apartment Staleta Tartuf
Apartment Staleta Tartuf

9,7 / 10 (32 hodnotenie)

Apartmán Staleta Tartuf sa nachádza v Livade, 6,4 km od Motovunu. Ponúka bezplatné parkovanie a bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet vo všetkých priestoroch.

Casa Contessa
Casa Contessa

9,7 / 10 (24 hodnotenie)

Casa Contessa sa nachádza v Livade na Istrii a ponúka záhradu.35 km od Rovinja.Ponúka klimatizáciu, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Villa Bazjaki - Beautiful stone villa in Istria with private pool
Villa Bazjaki - Beautiful stone villa in Istria with private pool

9,4 / 10 (7 hodnotenie)

Villa Bazjaki - Krásna kamenná vila na Istrii s vlastným bazénom sa nachádza v Livade, iba 22 km od aquaparku Istralandia.Ponúkam sezónny vonkajší bazén, zdieľaný salónik a zdieľanú kuchyňu.Vila so súkromným bazénom, bbzahradou, grilom, Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Villa Pasini in Livade - Haus für 8 Personen
Villa Pasini in Livade - Haus für 8 Personen

Villa Pasini in Livade - Haus für 8 Personen sa nachádza v Livade a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom.35 km od Rovinja.Ponúka klimatizáciu, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartments Bazjak
Apartments Bazjak

8,9 / 10 (49 hodnotenie)

Apartmány Bazjak sa nachádzajú v pokojnom prostredí v Livade, 8,5 km od termálnych kúpeľov Istarske Toplice.Ponúka zariadenú terasu a klimatizované izby s bezplatným Wi-Fi.

Villa Bazjaki
Villa Bazjaki

Villa Bazjaki sa nachádza v Livade a ponúka klimatizované ubytovanie s vlastným bazénom, výhľadom do záhrady a terasou.35 km od Rovinja.Na mieste je súkromné ​​neplatené parkovisko.

Istarske Toplice Health Spa Resort - Mirna
Istarske Toplice Health Spa Resort - Mirna

5,8 / 10 (227 hodnotenie)

Hotel Istrian Spa Istarske Toplice sa nachádza neďaleko mesta Livade.Stojí na pokojnom mieste uprostred panenskej prírody medzi horskými mestami Motovun a Buzet.Vo vzdialenosti 35 km nájdete obľúbenú letnú destináciu Poreč s bazilikou sv.Eufrázia, ktorá bola zaradená na zoznam svetového dedičstva UNESCO.