Ubytovanie v meste Legrad

Mesto Legrad sa nachádza v regióne Koprivnicko-križevecká župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Legrad ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Legrad

Kuća za odmor Breza
Kuća za odmor Breza

9,8 / 10 (5 hodnotenie)

Kuća za odmor Breza sa nachádza v Legrade a ponúka bezplatné požičanie bicyklov a terasu.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Pansion Legrađanka
Pansion Legrađanka

9,5 / 10 (88 hodnotenie)

Pansion Legrađanka sa nachádza v Legrade a ponúka reštauráciu, bezplatné požičanie bicyklov, zdieľaný lounge a záhradu.Ponúka rodinné izby a terasu.Ubytovanie je vhodné pre alergikov a nachádza sa 48 km od štadióna Gradski Varazdin.

Zeta-house on the lake, wellness&spa
Zeta-house on the lake, wellness&spa

9,5 / 10 (2 hodnotenie)

Zeta-house na jazere, wellness & spa, ubytovanie so záhradou a terasou sa nachádza v Legrade, 3,9 km od obce Ďelekovec, 5,7 km od Torčecu a 6,7 ​​km od Železničky Stanica Drnje.3,2 km od Železničky stanice Botovo.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Apartment Labud
Apartment Labud

8,8 / 10 (14 hodnotenie)

Apartment Labud sa nachádza v Legrade v okrese Koprivnica-Križevce a ponúka terasu.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.V okolí sa môžete venovať šnorchlovaniu, windsurfingu a stolnému tenisu.