Ubytovanie v meste Krasno Polje

Mesto Krasno Polje sa nachádza v regióne Licko-senjská župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Krasno Polje ponúkame 7 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Krasno Polje

Vacation home Kuća za Odmor
Vacation home Kuća za Odmor

9,7 / 10 (62 hodnotenie)

Krásny prázdninový dom Kuća za Odmor sa nachádza v meste Krasno Polje a ponúka balkón s výhľadom na hory, záhradu a terasu s grilom.

Apartman Duda
Apartman Duda

9,7 / 10 (34 hodnotenie)

Apartman Duda sa nachádza v Krasno Polje a ponúka záhradu, gril a terasu.45 km od Selca.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.

M & J
M & J

9,6 / 10 (44 hodnotenie)

M & J sa nachádza v obci Krasno Polje, iba 22 km od národného parku Severný Velebit, a ponúka zdieľaný lounge, záhradu a spoločnú kuchyňu.Ponúka balkón, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartman Juka
Apartman Juka

9,3 / 10 (48 hodnotenie)

Apartman Juka sa nachádza v Krasno Polje a ponúka ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi.Nachádza sa 22 km od národného parku Severný Velebit a ponúka záhradu a bezplatné parkovanie.

Villa Dino Tin
Villa Dino Tin

9,2 / 10 (28 hodnotenie)

Villa Dino Tin sa nachádza v Krasno Polje a ponúka balkón s výhľadom do záhrady a na hory, sezónny vonkajší bazén, vírivku a saunu.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.V okolí sa môžete venovať pešej turistike a cyklistike.

Apartments Manjan
Apartments Manjan

8,7 / 10 (300 hodnotenie)

Apartmány Manjan sa nachádza v obci Krasno Polje a ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

Apartmani Ruza
Apartmani Ruza

8,7 / 10 (81 hodnotenie)

Apartmani Ruza sa nachádza v Krasno Polje a ponúka výhľad do záhrady, reštaurácii, zdieľaný lounge, záhradu a terasu.Wi-Fi je dostupné zadarmo.