Ubytovanie v meste Kozljak

Mesto Kozljak sa nachádza v regióne Istria v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Kozljak ponúkame 9 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Kozljak

Villa Zvanya
Villa Zvanya

10 / 10 (2 hodnotenie)

Villa Zvanya sa nachádza v Kozljaku, 41 km od hradu Morosini-Grimani, 43 km od hradu Dvigrad a 47 km od štadióna HNK Rijeka Rujevica.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Casa Baroni
Casa Baroni

10 / 10 (2 hodnotenie)

Casa Baroni sa nachádza v Kozljaku.20 km od Rabacu.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Villa Rocco
Villa Rocco

10 / 10 (1 hodnotenie)

Villa Rocco sa nachádza v Kozljaku na Istrii a ponúka terasu.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Villa Tramonto Kozljak
Villa Tramonto Kozljak

9,9 / 10 (9 hodnotenie)

Villa Tramonto Kozljak sa nachádza v Kozljaku a ponúka záhradu, sezónny vonkajší bazén a výhľad na bazén.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Villa The One
Villa The One

9,5 / 10 (2 hodnotenie)

Vila Samostatne stojaca vila The One sa nachádza v obci Kozljak na Istrii, 39 km od Opatije.K dispozícii je terasa.Na mieste je súkromné ​​neplatené parkovisko.

Skalameri
Skalameri

9,3 / 10 (114 hodnotenie)

Skalameri sa nachádza v Kozljaku, 28 km od hradu Pazin a 38 km od hradu Morosini-Grimani.Ponúka ubytovanie so záhradou, bezplatným Wi-Fi vo všetkých priestoroch a neplateným súkromným parkoviskom.Penzión má rodinné izby.

Villa Kozljak
Villa Kozljak

9,3 / 10 (15 hodnotenie)

Villa Kozljak sa nachádza v Kozljaku a ponúka sezónny vonkajší bazén a výhľad do záhrady.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Holiday home Kozljak Cr
Holiday home Kozljak Cr

Holiday home Kozljak Cr sa nachádza v Kozljaku a ponúka súkromný bazén.28 km od hradu Pazin.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Holiday Home Kozljak with Fireplace 02
Holiday Home Kozljak with Fireplace 02

Holiday Home Kozljak with Fireplace 02 sa nachádza v Kozljaku a ponúka súkromný bazén.28 km od hradu Pazin.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.