Ubytovanie v meste Komin

Mesto Komin sa nachádza v regióne Dubrovnícko-neretvanská župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Komin ponúkame 9 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Komin

Holiday Home Riverside
Holiday Home Riverside

10 / 10 (4 hodnotenie)

Holiday Home Riverside sa nachádza v Komine a ponúka bezplatné požičanie bicyklov, zdieľaný lounge, záhradu, Wi-Fi zadarmo a výhľad do záhrady.Ubytovanie bolo postavené v roku 2014 a ponúka klimatizované izby s balkónom.

Dotta
Dotta

10 / 10 (2 hodnotenie)

Dotta sa nachádza v Komine v Dubrovnícko-neretvanskej župe a ponúka balkón.Ubytovanie je vzdialené 38 km od kostola sv.Jakuba a Vrchu zjavenia.

Apartment Neretva dream
Apartment Neretva dream

9,8 / 10 (11 hodnotenie)

Apartment Neretva dream sa nachádza v Komine a ponúka bezplatné požičanie bicyklov a terasu.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 31 km od Neumu a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Villa Usce
Villa Usce

9,7 / 10 (7 hodnotenie)

Villa Usce sa nachádza v Komine, 34 km od vodopádu Kravica a 49 km od hradieb Stonu.Ponúka sezónny vonkajší bazén a klimatizáciu.Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Lemon house
Lemon house

9,7 / 10 (3 hodnotenie)

Lemon house sa nachádza 36 km od kopca Krizevac a ponúka ubytovanie so záhradou, balkónom a výhľadom na rieku.26 km od vodopádu Kravica.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Rojena vala - Neretva
Rojena vala - Neretva

9,4 / 10 (8 hodnotenie)

Rojena vala - Neretva sa nachádza asi 37 km od hory Križevac a ponúka ubytovanie so záhradou, patiom a výhľadom na rieku.27 km od vodopádu Kravica.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.

Apartman ABO***
Apartman ABO***

9,3 / 10 (6 hodnotenie)

Apartman ABO sa nachádza v Komine v Dubrovnícko-neretvanskej župe.*** má záhradu.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Holiday Home Markic - MKA525
Holiday Home Markic - MKA525

Holiday Home Markic - MKA525 sa nachádza na pláži v Komine a ponúka súkromný bazén.Klimatizované ubytovanie je vzdialené 37 km od Neumu.Na mieste je súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Villa Heart of Stone
Villa Heart of Stone

Villa Heart of Stone sa môže pochváliť vonkajším bazénom, bbzahradou a terasou a ponúka ubytovanie v Komine s bezplatným Wi-Fi a výhľadom na hory.Táto nehnuteľnosť ponúka súkromný bazén a bezplatné súkromné ​​parkovisko.