Ubytovanie v meste Klanjec

Mesto Klanjec sa nachádza v regióne Krapinsko-zagorská župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Klanjec ponúkame 5 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Klanjec

Studio apartman Kayersperg
Studio apartman Kayersperg

10 / 10 (37 hodnotenie)

Apartman Studio Kayersperg sa nachádza v meste Klanjec v kraji Krapina-Zagorje a ponúka terasu a výhľad na rieku.Tento apartmán má záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Lodge Green paradise
Lodge Green paradise

9,8 / 10 (20 hodnotenie)

Lodge Green paradise sa nachádza v Klanjecu a ponúka ubytovanie s výhľadom do záhrady, bezplatné požičanie bicyklov, sezónny vonkajší bazén, zdieľaný lounge, záhradu a gril.K dispozícii je bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Apartman rico
Apartman rico

9,8 / 10 (9 hodnotenie)

Apartman rico sa nachádza v Klanjecu v kraji Krapina-Zagorje a ponúka balkón.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Stara Vodenica
Stara Vodenica

8,4 / 10 (156 hodnotenie)

Stara Vodenica stojí uprostred zelene v meste Klanjec a hosťom ponúka ubytovanie v izbách zariadených vo vidieckom štýle s bezplatným Wi-Fi, reštauráciu a wellness centrum.

Awesome home in Klanjec with 3 Bedrooms, Sauna and Outdoor swimming pool
Awesome home in Klanjec with 3 Bedrooms, Sauna and Outdoor swimming pool

Amazing home sa nachádza v Klanjci, 45 km od Technického múzea, botanickej záhrady a námestia Cvjetni.Ponúkam ubytovanie s Wi-Fi, saunou a vonkajším bazénom.Tento prázdninový dom má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko.