Ubytovanie v meste Gustirna

Mesto Gustirna sa nachádza v regióne Splitsko-dalmátska župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Gustirna ponúkame 6 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Gustirna

Villa Nina & Mateja
Villa Nina & Mateja

10 / 10 (1 hodnotenie)

Villa Nina & Mateja sa nachádza asi 2,4 km od pláže Poljica a ponúka ubytovanie s balkónom, rýchlovarnou kanvicou a výhľadom na hory.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 1,9 km od pláže Pralisce a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Fjaka Apartment
Fjaka Apartment

9,5 / 10 (4 hodnotenie)

Fjaka Apartment sa nachádza v Šibeniku, približne 39 km od radnice, a ponúka ubytovanie s terasou, rýchlovarnou kanvicou a výhľadom do záhrady.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 37 km od archeologického parku Salona a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Finally
Finally

9 / 10 (2 hodnotenie)

Finally sa nachádza v Gustirne, 2,2 km od pláže Pralisce a 2,7 km od pláže Poljica.Ponúka sezónny vonkajší bazén a klimatizáciu.Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Apartments Ivana-Gustirna
Apartments Ivana-Gustirna

8,7 / 10 (32 hodnotenie)

Apartmány Ivana-Gustirna sa nachádzajú v obci Gustirna, 36 km od archeologického parku Salona, ​​a ponúkajú bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet, bezplatné súkromné ​​parkovisko a výhľad na hory.

Villa Aranea
Villa Aranea

8 / 10 (2 hodnotenie)

Villa Aranea sa nachádza v Gustirne a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, bezplatnou požičovňou bicyklov a prístupom do záhrady s celoročným vonkajším bazénom.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.V okolí sa môžete venovať pešej turistike a rybárčeniu.

Central Dalmatian Pool&Grill House
Central Dalmatian Pool&Grill House

Central Dalmatian Pool&Grill House sa nachádza v meste Gustirna, 3 km od mora, a ponúka vonkajší bazén.Ponúka klimatizované apartmány so zariadeným balkónom.Do Trogiru zapísaného na zozname UNESCO je to 14 km.