Ubytovanie v meste Grabovac

Mesto Grabovac sa nachádza v regióne Karlovacká župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Grabovac ponúkame 43 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Grabovac

Zrinka House
Zrinka House

10 / 10 (888 hodnotenie)

Zrinka House sa nachádza v Grabovaci, 8 km od vstupu 1 do Národného parku Plitvické jazerá, a ponúka záhradu, zdieľaný salónik, bezplatné Wi-Fi a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Villa Artemis
Villa Artemis

9,9 / 10 (58 hodnotenie)

Villa Artemis sa nachádza 10 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá a ponúka záhradu, terasu a klimatizované ubytovanie s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Apartment Corak
Apartment Corak

9,9 / 10 (7 hodnotenie)

Apartment Corak sa nachádza v obci Grabovac, 6 km od národného parku Plitvické jazerá a 5 minút jazdy od rieky Korana.Ponúka bezplatné Wi-Fi a veľkú záhradu.

M&S&N
M&S&N

9,9 / 10 (7 hodnotenie)

M&S&N sa nachádza v obci Grabovac, iba 8,4 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá, a ponúka zdieľaný lounge, záhradu a spoločnú kuchyňu.Nachádza sa 11 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá a ponúka gril a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Elysian Apartments
Elysian Apartments

9,8 / 10 (87 hodnotenie)

Elysian Apartments sa nachádza v obci Grabovac, 8 km od Plitvických jazier, ktoré sú zapísané na zozname UNESCO.Ponúka neplatené súkromné ​​parkovisko a ubytovanie v apartmánoch s klimatizáciou a TV s plochou obrazovkou.

Villa Čančar
Villa Čančar

9,8 / 10 (14 hodnotenie)

Villa Čančar sa nachádza v obci Grabovac, 8,3 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá.Ponúka sezónny vonkajší bazén, neplatené súkromné ​​parkovisko, záhradu a wellness centrum.Ubytovanie sa nachádza 11 km od národného parku Plitvické jazerá - vstup 2 a 13 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje.Ponúka lyžiareň a terasu.Ponúka saunu, bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch a rodinné izby.

House Leonarda
House Leonarda

9,6 / 10 (254 hodnotenie)

House Leonarda sa nachádza iba 9 km od národného parku Plitvické jazerá zapísaného na zozname UNESCO a ponúka svetlo zariadené izby s bezplatným Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

House Betty
House Betty

9,6 / 10 (119 hodnotenie)

House Betty sa nachádza v Grabovačke v Karlovackej župe, neďaleko Irinovácie.Ponúka ubytovanie s bezplatným súkromným parkoviskom.

Donna Plitvice Lakes
Donna Plitvice Lakes

9,6 / 10 (62 hodnotenie)

Donna Plitvice Lakes sa nachádza v obci Grabovac a ponúka záhradu.Tento 4-hviezdičkový penzión ponúka úschovňu batožiny.K dispozícii je terasa, bezplatné Wi-Fi a neplatené súkromné ​​parkovisko.

House Anita
House Anita

9,6 / 10 (27 hodnotenie)

House Anita sa nachádza v Grabovaci a ponúka záhradu, gril a terasu.Ubytovanie je vzdialené 10 km od Plitvických jazier a hostia môžu využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.

Donna
Donna

9,6 / 10 (25 hodnotenie)

Donna sa nachádza v obci Grabovac, neďaleko obce Grabovac a 11 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá.Ponúka balkón s výhľadom na hory, záhradu a terasu.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 8,2 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

House Osana
House Osana

9,5 / 10 (233 hodnotenie)

Penzión Osana sa nachádza v obci Rakovica len 8 km od Národného parku Plitvické jazerá.Všetky izby majú kúpeľňu a satelitnú TV a niektoré majú aj balkón.

House Matijević Šimić
House Matijević Šimić

9,5 / 10 (99 hodnotenie)

House Matijević Šimić sa nachádza v meste Rakovica, 7 km od vstupu do národného parku Plitvické jazerá zapísaného na zozname UNESCO, je obklopený zeleňou a ponúka klimatizované ubytovanie s TV.

House Pavlic
House Pavlic

9,4 / 10 (357 hodnotenie)

House Pavlic sa nachádza uprostred rozľahlej záhrady v okrese Rakovica, asi 700 metrov od cesty číslo 1 a 10 km od národného parku Plitvické jazerá.

Pansion Villa Cancar
Pansion Villa Cancar

9,3 / 10 (563 hodnotenie)

Rodinné ubytovanie Vila Cancar sa nachádza v pokojnej dedine Grabovac, iba 6 km od národného parku Plitvické jazerá.Ponúka klimatizované izby a apartmány s bezplatným Wi-Fi.

Pool Apartments Plitvice Lakes
Pool Apartments Plitvice Lakes

9,3 / 10 (182 hodnotenie)

Pool Apartments Plitvice Lakes sa nachádza v obci Grabovac, asi 9 km od národného parku Plitvické jazerá, a ponúka sezónny vonkajší bazén a ležadlá.Hostia môžu využiť bezplatné Wi-Fi.

Black Queen Guesthouse
Black Queen Guesthouse

9,3 / 10 (164 hodnotenie)

Black Queen Guesthouse sa nachádza v obci Grabovac, 8,2 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá a 11 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá.Ponúka ubytovanie so záhradou, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.Ubytovanie je nefajčiarske a je vzdialené 13 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje.

Apartment Kristic 2
Apartment Kristic 2

9,3 / 10 (115 hodnotenie)

Apartment Kristic 2 sa nachádza v obci Grabovac, 8,1 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá a 11 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá.Ponúka sezónny vonkajší bazén a klimatizáciu.Prázdninový dom so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

16 Lakes Hotel
16 Lakes Hotel

9,2 / 10 (894 hodnotenie)

16 Lakes Hotel sa nachádza v obci Grabovac, 7 km od národného parku Plitvické jazerá.Ponúka moderne zariadené izby a suity, slnečnú terasu pri vonkajšom bazéne, nepretržite otvorenú recepciu, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené parkovisko.

Guest Accommodation Marko Kesić
Guest Accommodation Marko Kesić

9,2 / 10 (127 hodnotenie)

Guest Accommodation Marko Kesić sa nachádza 8 km od národného parku Plitvické jazerá zapísaného na zozname UNESCO a ponúka izby s bezplatným Wi-Fi a záhradu s grilom.

House Marinic
House Marinic

9,1 / 10 (350 hodnotenie)

Penzión House Marinić sa nachádza 7 km od národného parku Plitvické jazerá, je obklopený záhradou s altánkom, lehátkami a grilom a ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

Apartments Patar
Apartments Patar

9,1 / 10 (292 hodnotenie)

Apartment Patar poskytuje ubytovanie s možnosťou vlastného stravovania v obci Irinovac, 11 km od Plitvických jazier zapísaných na zozname UNESCO.Na hostí tu čaká záhrada so zázemím na grilovanie, detské ihrisko a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Jančić
Apartments Jančić

9,1 / 10 (24 hodnotenie)

Apartmány Jančić sa nachádza 500 metrov od centra mesta Grabovac, 8 km od národného parku Plitvické jazerá.Sú obklopené záhradou a ponúkajú izby s klimatizáciou, balkónom a Wi-Fi zadarmo.

SEDRA Holiday Resort-Adults Only
SEDRA Holiday Resort-Adults Only

9 / 10 (1521 hodnotenie)

SEDRA Holiday Resort-Adults Only sa nachádza 6 km od národného parku Plitvické jazerá a ponúka izby s bezplatným Wi-Fi a balkónom, tenisový kurt a biliard.V reštaurácii si môžete vychutnať miestne špeciality na grile a taliansku kuchyňu.

Guesthouse Sara
Guesthouse Sara

9 / 10 (778 hodnotenie)

Guesthouse Sara je penzión situovaný v Grabovaci, asi 6 km od Národného parku Plitvické jazerá.Ponúka priestrannú terasu a detské ihrisko.

House Antonia
House Antonia

9 / 10 (300 hodnotenie)

House Antonia sa nachádza v obci Grabovac, 8,5 km od vstupu 1 do národného parku Plitvické jazerá a 12 km od vstupu 2 do národného parku Plitvické jazerá.Ponúka ubytovanie so záhradou, bezplatným Wi-Fi vo všetkých priestoroch a neplateným súkromným parkoviskom.Všetky izby v tomto 3-hviezdičkovom penzióne majú výhľad na hory a hostia môžu využívať gril.Ubytovanie je nefajčiarske a je vzdialené 13 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje.

Plitvice Holiday Resort
Plitvice Holiday Resort

8,9 / 10 (3093 hodnotenie)

Plitvice Holiday Resort sa teší pokojnej polohe, 8 km od národného parku Plitvické jazerá.Komplex obklopený vysokými borovicami a kopcami poskytuje ubytovanie v izbách a apartmánoch v hlavnej budove av drevených domoch.Vo všetkých priestoroch je zadarmo dostupné Wi-Fi.

Apartments Kristic
Apartments Kristic

8,9 / 10 (257 hodnotenie)

Apartmány Kristic sa nachádza v Rakovici, 8 km od národného parku Plitvické jazerá a 10 minút jazdy od rieky Korana.Na mieste je zázemie pre grilovanie.

Apartments Božić
Apartments Božić

8,9 / 10 (254 hodnotenie)

Apartmány Božić sa nachádzajú na pokojnom mieste v obci Irinovac a patria k nim priestranná záhrada porastená jabloňami a vínnou révou.Hostia môžu využívať spoločnú terasu s grilom.

House Turkalj
House Turkalj

8,9 / 10 (154 hodnotenie)

Dom Turkalj sa nachádza 400 metrov od centra dedinky Grabovac, 10 km od národného parku Plitvické jazerá zapísaného na zozname chránených pamiatok UNESCO.Ponúka izby s bezplatným Wi-Fi.

House Magdic Plitvice
House Magdic Plitvice

8,9 / 10 (143 hodnotenie)

Penzión Magdić s bezplatným Wi-Fi vo všetkých priestoroch je situovaný v pokojnej obci Grabovac, približne 50 metrov od hlavnej cesty D2 a 5 km od národného parku Plitvické jazerá.

Apartments Matijevic
Apartments Matijevic

8,9 / 10 (56 hodnotenie)

Apartmány Apartments Matijevic sa nachádzajú 100 metrov od hlavnej cesty v obci Grabovac pri obci Rakovica, 6 km od národného parku Plitvické jazerá, a ponúkajú bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet, parkovisko a bezplatný gril.

M&N Zafran
M&N Zafran

8,9 / 10 (28 hodnotenie)

M&N Zafran sa nachádza len 10 minút jazdy od národného parku Plitvické jazerá a ponúka izby s vlastnou kúpeľňou, parketovou podlahou, balkónom a satelitnou TV.Nachádza sa priamo na ceste 1 v Grabovaci, na polceste medzi Záhrebom a Zadaru.

Guest House Borić
Guest House Borić

8,8 / 10 (25 hodnotenie)

Guest House Borić sa nachádza v Grabovaci a ponúka záhradu.Tento 2-hviezdičkový penzión ponúka lyžiareň a nepretržite otvorenú recepciu.K dispozícii je gril, bezplatné Wi-Fi a neplatené súkromné ​​parkovisko.

House Vukovic
House Vukovic

8,7 / 10 (215 hodnotenie)

House Vukovic stojí v obci Grabovac v blízkosti národného parku Plitvické jazerá a poskytuje ubytovanie v izbách so satelitnou TV a bezplatným internetom.

House Krizmanić
House Krizmanić

8,7 / 10 (118 hodnotenie)

House Krizmanić sa nachádza v Grabovacu, iba 6 km od národného parku Plitvické jazerá, ktorý je zapísaný na zozname UNESCO.K dispozícii sú izby s Wi-Fi zadarmo.Tešiť sa môžete na kúpanie v rieke Korana vzdialenej 4 km.

White House M&M
White House M&M

8,7 / 10 (59 hodnotenie)

White House M&M je 3-hviezdičkový hotel v Grabovac.K dispozícii je terasa, bezplatné Wi-Fi a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Guest House Klanfar
Guest House Klanfar

8,6 / 10 (159 hodnotenie)

Guest House Klanfar sa nachádza v Grabovaci.Tento 3-hviezdičkový penzión má aj záhradu.Wi-Fi je tu dostupné zadarmo.

House Sekulic
House Sekulic

8,6 / 10 (149 hodnotenie)

House Sekulic sa nachádza v obci Grabovac pri Rakoviciach, 50 metrov od cesty zo Záhrebu do Splitu, 400 metrov od autobusovej stanice a 6 km od národného parku Plitvické jazerá.

16 Lakes Guesthouse
16 Lakes Guesthouse

8,5 / 10 (613 hodnotenie)

Penzión 16 Lakes Guesthouse sa nachádza v dedinke Grabovac a ponúka izby so súkromným balkónom s výhľadom na hory.K dispozícii je bezplatné Wi-Fi a satelitná TV.

Guesthouse Rupčič
Guesthouse Rupčič

8,5 / 10 (120 hodnotenie)

Guesthouse Rupčić je penzión situovaný v Grabovaci, 7 km od Národného parku Plitvické jazerá, ktorý je zapísaný na zozname UNESCO.Stojí v záhrade a ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a bezplatné parkovanie.

Plitvice Palace
Plitvice Palace

8,2 / 10 (501 hodnotenie)

Plitvice Palace ponúka vonkajší bazén so slnečnou terasou v obci Grabovac, 7 km od národného parku Plitvické jazerá.Na mieste je reštaurácia à la carte, priestranná záhrada a detské ihrisko.K dispozícii je bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartment MSN
Apartment MSN

Apartment MSN sa nachádza v Grabovačke v Karlovackej župe a ponúka balkón.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 10 km od Plitvických jazier a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.