Ubytovanie v meste Gornji Zemunik

Mesto Gornji Zemunik sa nachádza v regióne Zadarská župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Gornji Zemunik ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Gornji Zemunik

Villa and Cottage Premasole
Villa and Cottage Premasole

9,7 / 10 (12 hodnotenie)

Villa and Cottage Premasole sa nachádza v obci Gornji Zemunik a ponúka výhľad na bazén, sezónny vonkajší bazén, bar, zdieľaný lounge, záhradu a gril.K dispozícii je bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Beautiful Villa Tany
Beautiful Villa Tany

Beautiful Villa Tany sa nachádza v obci Gornji Zemunik a ponúka záhradu, súkromný bazén a výhľad na bazén.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 32 km od Viru a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Holiday house Roko
Holiday house Roko

8,8 / 10 (5 hodnotenie)

Holiday house Roko sa nachádza v obci Gornji Zemunik a ponúka sezónny vonkajší bazén, záhradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhľad do záhrady.37 km od Viru.

Holiday house with a parking space Zemunik Gornji, Zadar - 5873
Holiday house with a parking space Zemunik Gornji, Zadar - 5873

Holiday house with parking space Zemunik Gornji, Zadar - 5873 sa nachádza v obci Gornji Zemunik, 18 km od kniežacieho paláca, zadarského múzea ilúzií a múzea antického skla.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.Prístav Kornati je vzdialený 28 km a múzeum dedičstva Biograd 30 km.