Ubytovanie v meste Gornji Seget

Mesto Gornji Seget sa nachádza v regióne Splitsko-dalmátska župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Gornji Seget ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Gornji Seget

House Natura
House Natura

10 / 10 (1 hodnotenie)

House Natura sa nachádza v obci Gornji Seget a ponúka sezónny vonkajší bazén, zdieľaný lounge, záhradu, bezplatné Wi-Fi a výhľad na bazén.K dispozícii je neplatené súkromné ​​parkovisko a nepretržite otvorená recepcia.

Flamingo - Solar house with private pool
Flamingo - Solar house with private pool

9,5 / 10 (10 hodnotenie)

Flamingo - Solárny dom s súkromným bazénom sa nachádza v obci Gornji Seget, 32 km od archeologického parku Salona, ​​36 km od štadióna Mladezi Park a 37 km od Diokleciánovho paláca.Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Residence Nada
Residence Nada

8 / 10 (3 hodnotenie)

Residencia Nada sa nachádza v obci Gornji Seget a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom, terasou a výhľadom na bazén.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Stunning home in Seget Gornji with 10 Bedrooms, Jacuzzi and WiFi
Stunning home in Seget Gornji with 10 Bedrooms, Jacuzzi and WiFi

Nice home in Seget Gornji s 10 spálňami, vírivkou a súkromným bazénom sa nachádza v obci Gornji Seget.30 km od archeologického parku Salona.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.