Ubytovanie v meste Gajić

Mesto Gajić sa nachádza v regióne Osijecko-baranjská župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Gajić ponúkame 5 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Gajić

Baranja Black Hill's
Baranja Black Hill's

9,9 / 10 (21 hodnotenie)

Baranja Black Hill's sa nachádza v meste Gajić a ponúka záhradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhľad na hory.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.V okolí sa môžete venovať pešej turistike a rybárčeniu.

Apartment Kostolic
Apartment Kostolic

9,4 / 10 (22 hodnotenie)

Apartment Kostolic sa nachádza v obci Gajić v Osječko-Baranjskej župe a ponúka balkón.Apartmán so záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

OPG KALINKA
OPG KALINKA

8 / 10 (4 hodnotenie)

OPG KALINKA sa nachádza v obci Gajić, 35 km od prírodného parku Kopački Rit a 39 km od múzea Slavónia.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, zdieľaným lounge a záhradou.Tento vidiecky dom ponúka bezplatné parkovanie a izbovú službu.

OPG Čeliković
OPG Čeliković

7,4 / 10 (5 hodnotenie)

OPG Čeliković sa nachádza v obci Gajić v Osječko-baranjskej župe a ponúka balkón a výhľad do záhrady.32 km od Osijeku.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.

Ruralna kuća za odmor White bike
Ruralna kuća za odmor White bike

6 / 10 (8 hodnotenie)

Ruralna kuća za odmor White bike s unutarnjim kaminom sa nachádza v obci Gajić, iba 33 km od prírodného parku Kopački Rit.aj predivnom okućnicom.Pogled koji nemá cijenu samo za naše goste.Ponúka ubytovanie pri pláži s reštauráciou, záhradou, terasou a bezplatným Wi-Fi.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.V okolí sa môžete venovať pešej turistike, cyklistike a šípkam.