Ubytovanie v meste Erdut

Mesto Erdut sa nachádza v regióne Osijecko-baranjská župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Erdut ponúkame 7 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Erdut

Zeleni horizont
Zeleni horizont

10 / 10 (12 hodnotenie)

Zeleni horizont sa nachádza v Erdute, 33 km od štadióna Gradski Vrt a 34 km od múzea Slavónia.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, záhradou a grilom.Hostia si tu môžu zahrať stolný tenis a šípky a využívať neplatené súkromné ​​parkovisko.

VILLA 1378 ERDUT
VILLA 1378 ERDUT

10 / 10 (3 hodnotenie)

VILLA 1378 ERDUT sa nachádza v Erdute, 35 km od štadióna Gradski Vrt a 36 km od múzea Slavónia, a ponúka klimatizáciu.Táto vila sa nachádza 36 km od citadely a železničnej stanice v Osijeku.

KUĆA ZA ODMOR BRZICA ERDUT
KUĆA ZA ODMOR BRZICA ERDUT

10 / 10 (3 hodnotenie)

KUČA ZA ODMOR BRZICA ERDUT sa nachádza v Erdute a ponúka bezplatné požičanie bicyklov a gril.28 km od Osijeku.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.

COUNTRY HOUSE ERDUT
COUNTRY HOUSE ERDUT

9,3 / 10 (3 hodnotenie)

COUNTRY HOUSE ERDUT sa nachádza v Erdute, 36 km od múzea Slavónia a múzea výtvarného umenia v Osijeku.Ponúka terasu a výhľad do záhrady.35 km od štadióna Gradski Vrt.Ponúka bezplatné požičanie bicyklov a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Odmaralište Lazar, Erdut
Odmaralište Lazar, Erdut

8,5 / 10 (2 hodnotenie)

Odmaraliste Lazar-Houses for resto Peter a Mirjana sa nachádza v Erdute a ponúka sezónny vonkajší bazén, záhradu a zázemie pre vodné športy.Toto klimatizované ubytovanie je vzdialené 33 km od Osijeku a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Villa Pannonia
Holiday Home Villa Pannonia

Holiday Home Villa Pannonia sa nachádza v Erdute a ponúka záhradu, sezónny vonkajší bazén a výhľad do záhrady.28 km od Osijeku.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.

Hilltop House.
Hilltop House.

Horský dom Hilltop House sa môže pochváliť záhradou, terasou a barom.Ponúka ubytovanie v Erdute s bezplatným Wi-Fi a výhľadom na rieku.S bezplatným súkromným parkoviskom je ubytovanie 34 km od štadióna Gradski Vrt a 36 km od Múzea Slavónia.