Ubytovanie v meste Draž

Mesto Draž sa nachádza v regióne Osijecko-baranjská župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Draž ponúkame 7 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Draž

App and rooms Bogdan with hot tub
App and rooms Bogdan with hot tub

10 / 10 (3 hodnotenie)

App and rooms Bogdan with Jacuzzi ponúka klimatizované izby v Draži.K zázemiu patrí záhrada a terasa.K dispozícii je detské ihrisko, bezplatné Wi-Fi a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Vila Vetus Danuvius
Vila Vetus Danuvius

10 / 10 (1 hodnotenie)

Vila Vetus Danuvius sa nachádza v Draži v Osječko-Baranjskej župe a ponúka balkón a výhľad na rieku.34 km od Osijeku.Ponúka klimatizáciu, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Country House Baranjski Tulipan
Country House Baranjski Tulipan

9,9 / 10 (15 hodnotenie)

Country House Baranjski Tulipan sa nachádza 36 km od prírodného parku Kopački Rit a ponúka ubytovanie s bezplatnou požičovňou bicyklov, záhradou a nepretržite otvorenou recepciou.Na mieste je k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Baranja green peace
Baranja green peace

9,8 / 10 (6 hodnotenie)

Baranja green peace sa nachádza v obci Draž, 36 km od múzea Slavónia a 38 km od múzea výtvarného umenia v Osijeku.Ponúka záhradu a klimatizáciu.Nachádza sa 32 km od prírodného parku Kopački Rit a ponúka zdieľaný lounge a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Rooms with a parking space Draz, Baranja - 16701
Rooms with a parking space Draz, Baranja - 16701

Izby s parkovacím miestom Draz, Baranja - 16701 ponúka ubytovanie v Draži.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Secluded apartments and rooms Draz, Baranja - 15893
Secluded apartments and rooms Draz, Baranja - 15893

Socluded apartments and rooms Draz, Baranja - 15893 sa nachádza v obci Draž, 35 km od prírodného parku Kopački Rit.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi a neplatené súkromné ​​parkovisko.Ubytovanie je vzdialené 40 km od múzea Slavónia, 40 km od múzea výtvarného umenia v Osijeku a 41 km od štadióna Gradski Vrt.Ubytovanie je vzdialené 41 km od Chorvátskeho národného divadla v Osijeku a 1,9 km od Filakovi.

Mikin dol Baranja Country house
Mikin dol Baranja Country house

Mikin dol Baranja Country house sa nachádza v obci Draž a ponúka vírivku.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.