Ubytovanie v meste Bisko

Mesto Bisko sa nachádza v regióne Splitsko-dalmátska župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Bisko ponúkame 5 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Bisko

Five-Bedroom Holiday Home in Bisko
Five-Bedroom Holiday Home in Bisko

10 / 10 (1 hodnotenie)

Five-Bedroom Holiday Home in Bisko sa nachádza v Bisku a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom.Klimatizované ubytovanie je vzdialené 41 km od Omišu.Na mieste je súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Villa Nika
Villa Nika

9,7 / 10 (17 hodnotenie)

Villa Nika sa nachádza v Bisku a ponúka klimatizované ubytovanie s balkónom.Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Villa Breeze - perfect getaway in untouched nature
Villa Breeze - perfect getaway in untouched nature

9,7 / 10 (3 hodnotenie)

Villa Breeze je ideálne útočisko v nedotknutej prírode, asi 30 km od archeologického parku Salona.Ponúka výhľad na hory a ubytovanie s balkónom a rýchlovarnou kanvicou.Vila so súkromným bazénom, bbzahradou, grilom, Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Nerona
Nerona

9,5 / 10 (6 hodnotenie)

Nerona sa nachádza v Bisku a ponúka bezplatné požičanie bicyklov, sezónny vonkajší bazén a zdieľaný lounge.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Holiday Home Romeo
Holiday Home Romeo

Holiday Home Romeo sa nachádza v Bisku, 26 km od archeologického parku Salona a 28 km od štadióna Mladezi Park.Ponúka sezónny vonkajší bazén a klimatizáciu.Prázdninový dom so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.