Ubytovanie v meste Betina

Mesto Betina sa nachádza v regióne Šibenciko-knínska župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Betina ponúkame 78 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Betina

Apartmani Šara
Apartmani Šara

10 / 10 (13 hodnotenie)

Apartmani Šara sa nachádza len pár krokov od pláže Bilave a ponúka záhradu, terasu a klimatizované ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi.

Beach House Marina Grande
Beach House Marina Grande

10 / 10 (9 hodnotenie)

Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza v Betine, 5 km od prístavu ACI.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie, terasu a súkromné ​​neplatené parkovisko.

Beach House
Beach House

10 / 10 (6 hodnotenie)

Beach House sa nachádza v Betine v Šibenicko-kninskej župe a ponúka terasu a výhľad na jazero.Tento apartmán má záhradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Villa Lantina
Villa Lantina

10 / 10 (6 hodnotenie)

Villa Lantina sa nachádza 200 metrov od pláže Bilave a ponúka záhradu, gril a klimatizované ubytovanie s terasou a bezplatným Wi-Fi.

ANA
ANA

10 / 10 (4 hodnotenie)

ANA sa nachádza v Betine, 100 metrov od pláže Bilave, necelý 1 km od pláže Zdrace a 18 minút chôdze od pláže Luke.Ponúka balkón a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Miri&Gary's
Miri&Gary's

10 / 10 (4 hodnotenie)

Miri&Gary's sa nachádza asi 1 km od pláže Bilave a ponúka ubytovanie s terasou, rýchlovarnou kanvicou a výhľadom na more.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 500 metrov od pláže Zdrace a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Martina - large and comfortable apartments
Apartments Martina - large and comfortable apartments

10 / 10 (1 hodnotenie)

Apartments Martina - veľké a komfortné apartmány sa nachádzajú v obci Betina, 1,2 km od pláže Plitka vala, 1,6 km od pláže Zdrace a 31 km od radnice v Šibeniku.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 700 metrov od pláže Bilave a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

2 bedrooms appartement at Betina 60 m away from the beach with sea view furnished terrace and wifi
2 bedrooms appartement at Betina 60 m away from the beach with sea view furnished terrace and wifi

10 / 10 (1 hodnotenie)

2 bedrooms appartement na Betina 60 metrov od pláže s výhľadom na more zariadený terrace and wifi sa nachádza v Betine, iba 550 metrov od pláže Bilave.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.Na mieste je gril.

Ferienhaus Insel Murter Vivaldi/Stonehouse Betina
Ferienhaus Insel Murter Vivaldi/Stonehouse Betina

10 / 10 (1 hodnotenie)

Ferienhaus Insel Murter Vivaldi/Stonehouse Betina sa nachádza v Betine, 500 metrov od pláže Zdrace a 700 metrov od pláže Bilave, a ponúka klimatizáciu.Nachádza sa na pláži a ponúka reštauráciu, bezplatné požičanie bicyklov a gril.

Niky
Niky

10 / 10 (1 hodnotenie)

Niky sa nachádza v Betine, v blízkosti pláže Bilave a 1,6 km od pláže Kolentum.Ponúka patio s výhľadom do záhrady, záhradu a terasu.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 300 metrov od pláže Zdrace a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Roman
Apartment Roman

9,9 / 10 (11 hodnotenie)

Apartment Roman sa nachádza asi 200 metrov od pláže Bilave a ponúka ubytovanie s balkónom, rýchlovarnou kanvicou a výhľadom na mesto.Ponúka terasu, neplatené súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Ruža
Apartment Ruža

9,8 / 10 (28 hodnotenie)

Apartment Ruža sa nachádza v Betine, 100 metrov od pláže Zdrace a 600 metrov od pláže Bilave.Ponúka záhradu a klimatizáciu.Ponúka balkón, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartments Enida
Apartments Enida

9,8 / 10 (17 hodnotenie)

Apartmány Enida sa nachádzajú v obci Betina v Šibenicko-kninskej župe, 100 metrov od pláže Bilave, a ponúkajú bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet, gril, záhradu a bezplatné súkromné ​​parkovisko.

Kuća Get
Kuća Get

9,8 / 10 (13 hodnotenie)

Kuća Get sa nachádza v obci Betina, iba 400 metrov od pláže Bilave, a ponúka ubytovanie s výhľadom na more, bezplatné Wi-Fi a neplatené súkromné ​​parkovisko.Klimatizované ubytovanie je vzdialené 700 metrov od pláže Zdrace.

Apartmani Hiza i Vila
Apartmani Hiza i Vila

9,7 / 10 (35 hodnotenie)

Apartmani Hiza aj Vila sa nachádza v Betine, 150 metrov od pláže Bilave.Ponúka výhľad na more, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.

On The Sea
On The Sea

9,7 / 10 (8 hodnotenie)

On The Sea sa nachádza v Betine, 100 metrov od pláže Bilave, a ponúka ubytovanie so spoločným salónikom, bezplatným súkromným parkoviskom, záhradou a terasou.Ubytovanie je vzdialené asi 2,9 km od pláže Kosirina, 32 km od pevnosti Barone a 32 km od šibenickej radnice.K dispozícii je bezplatné Wi-Fi a spoločná kuchyňa.

Apartmani MATKO
Apartmani MATKO

9,7 / 10 (7 hodnotenie)

Apartmani MATKO sa nachádza v Betine, 2,7 km od pláže Plitka vala a 32 km od radnice.

Kuća Lukin
Kuća Lukin

9,6 / 10 (28 hodnotenie)

Kuća Lukin sa nachádza v obci Betina, iba 400 metrov od pláže Bilave, a ponúka bezplatné Wi-Fi a neplatené súkromné ​​parkovisko.Klimatizované ubytovanie je vzdialené 700 metrov od pláže Zdrace.

Apartmani Sladić
Apartmani Sladić

9,6 / 10 (10 hodnotenie)

Apartmani Sladić sa nachádza v Betine, 550 metrov od pláže Bilave.Ponúka výhľad na more, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Cvita Apartment
Cvita Apartment

9,6 / 10 (7 hodnotenie)

Cvita Apartment sa nachádza v Betine, 200 metrov od pláže Zdrace a necelý 1 km od pláže Bilave.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, súkromnou plážou a grilom.Tento apartmán sa nachádza v budove z roku 2010, 32 km od šibenickej radnice a pevnosti Barone.

ApartmentHouse Ivana
ApartmentHouse Ivana

9,5 / 10 (11 hodnotenie)

ApartmentHouse Ivana sa nachádza v Betine, 500 metrov od pláže Bilave a 600 metrov od pláže Zdrace, a ponúka klimatizáciu.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Pave Apartment
Pave Apartment

9,5 / 10 (6 hodnotenie)

Pave Apartment sa nachádza v Betine, 300 metrov od pláže Zdrace a 500 metrov od pláže Bilave.Ponúka záhradu a klimatizáciu.Ponúka balkón, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Mobile home CVITA
Mobile home CVITA

9,5 / 10 (6 hodnotenie)

Mobile home CVITA sa nachádza v Betine, 400 metrov od pláže Bilave a 600 metrov od pláže Zdrace.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou a prístupom do záhrady s terasou.

Villa Betina
Villa Betina

9,5 / 10 (2 hodnotenie)

Villa Betina sa nachádza v Betine v Šibenicko-kninskej župe, 200 metrov od prístavu ACI Marina Betina.

ZEN MURTER Mobil home
ZEN MURTER Mobil home

9,4 / 10 (20 hodnotenie)

Nachádza sa v Betine v Šibenicko-kninskej župe, pri plážach Bilave a Zdrace.v blízkosti, Mobilný dom ZEN MURTER ponúka ubytovanie s bezplatným súkromným parkoviskom.

Apartment Betina Inn
Apartment Betina Inn

9,4 / 10 (17 hodnotenie)

Apartment Betina Inn sa nachádza v Betine, 300 metrov od pláže Bilave a 600 metrov od pláže Zdrace.Ponúka bezplatné požičanie bicyklov a klimatizáciu.Ponúka balkón, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartments Tomas
Apartments Tomas

9,4 / 10 (11 hodnotenie)

Apartmány Tomas sa nachádzajú v obci Betina v Šibenicko-kninskej župe, 300 metrov od pláže Zdrace, a ponúkajú bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet, gril, záhradu a bezplatné súkromné ​​parkovisko.

Apartmani Šime
Apartmani Šime

9,2 / 10 (21 hodnotenie)

Apartmani Šime sa nachádza v Betine v Šibenicko-kninskej župe, 400 metrov od pláže Zdrace.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, grilom, záhradou a neplateným súkromným parkoviskom.

Camping Matija
Camping Matija

9,2 / 10 (13 hodnotenie)

Camping Matija sa nachádza v obci Betina, 2 km od prístavu ACI Betina.Ponúka ubytovanie s možnosťou vlastného stravovania, bezplatné Wi-Fi, reštauráciu a bar.Na mieste je súkromné ​​neplatené parkovisko.

Apartment DUBA
Apartment DUBA

9,2 / 10 (13 hodnotenie)

Apartment DUBA sa nachádza asi 200 metrov od pláže Bilave a ponúka ubytovanie s terasou, balkónom a výhľadom na mesto.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie vo všetkých priestoroch a súkromné ​​parkovisko.je k dispozícii na mieste.

Butterfly Holiday Home Tonkica
Butterfly Holiday Home Tonkica

9,2 / 10 (6 hodnotenie)

Butterfly Holiday Home Tonkica sa nachádza v Betine, 400 metrov od pláže Zdrace a necelý 1 km od pláže Kolentum.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, zdieľaným lounge a záhradou.Ponúka balkón a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Waterfront Home - Villa Sailor's Delight
Waterfront Home - Villa Sailor's Delight

9,2 / 10 (5 hodnotenie)

Waterfront Home - Villa Sailor's Delight sa nachádza v Betine, 250 metrov od pláže Zdrace a 700 metrov od pláže Bilave.Ponúka terasu a klimatizáciu.Tento prázdninový dom má záhradu, gril, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Rooms & Apartments Marinero
Rooms & Apartments Marinero

9,1 / 10 (154 hodnotenie)

Rooms Marinero sa nachádza v malebnom mestečku Betina na ostrove Murter, v bezprostrednej blízkosti pláže, a ponúka vo všetkých priestoroch zadarmo dostupné Wi-Fi.

Apartments Lantina
Apartments Lantina

9 / 10 (20 hodnotenie)

Apartments Lantina sa nachádza priamo na pláži v obci Betina na ostrove Murter v Dalmácii, 33 km od Šibeniku a 68 km od Zadaru.Dve hlavné budovy boli postavené v roku 2001.Hostia môžu využiť bezplatné Wi-Fi.

Apartments and rooms Ognjen - family apartments with free parking
Apartments and rooms Ognjen - family apartments with free parking

9 / 10 (8 hodnotenie)

Apartments and rooms Ognjen - rodinné apartmány s bezplatným parkovaním sa nachádzajú v Betine, 400 metrov od pláže Zdrace.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.Niektoré izby majú terasu s výhľadom do záhrady.

Apartment Jartic
Apartment Jartic

9 / 10 (7 hodnotenie)

Apartment Jartic sa nachádza v Betine v Šibenicko-kninskej župe a ponúka terasu.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Apartments with a parking space Betina, Murter - 17478
Apartments with a parking space Betina, Murter - 17478

9 / 10 (4 hodnotenie)

Apartments with parking space Betina, Murter - 17478 sa nachádza v Betine, 1,1 km od pláže Zdrace, 1,5 km od pláže Plitka vala a 1,7 km od pláže Luke.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Apartment Šare
Apartment Šare

9 / 10 (4 hodnotenie)

Apartment Šare sa nachádza v Betine, neďaleko pláže Bilave a 1,9 km od pláže Kolentum.Ponúka terasu s výhľadom do záhrady, záhradu a gril.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 600 metrov od pláže Zdrace a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Apartments in Betina 6755
Apartments in Betina 6755

9 / 10 (1 hodnotenie)

Nachádza sa v Betine v Šibenicko-kninskej župe, pri pláži Bilave a Zdrace.Apartmány Betina 6755 sa nachádzajú neďaleko a ponúkajú ubytovanie s Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Nice home in Betina with WiFi, Outdoor swimming pool and Heated swimming pool
Nice home in Betina with WiFi, Outdoor swimming pool and Heated swimming pool

9 / 10 (1 hodnotenie)

Nice home in Betina s 2 spálňami, vonkajším bazénom a vyhrievaným bazénom sa nachádza v Betine, iba 600 metrov od pláže Bilave a necelý 1 km od pláže Kolentum.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Studio Murter 5102b
Studio Murter 5102b

Studio Murter 5102b sa nachádza v Betine, iba 700 metrov od pláže Slanica, a ponúka ubytovanie s výhľadom na more, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.Ubytovanie je vzdialené 32 km od šibenickej radnice a pevnosti Barone.

Holiday Home in Betina with Seaview, Terrace, Air condition, WIFI (4671-1)
Holiday Home in Betina with Seaview, Terrace, Air condition, WIFI (4671-1)

Holiday Home in Betina s výhľadom na more, terasa, klimatizácia, WIFI (4671-1) sa nachádza v Betine a ponúka klimatizované ubytovanie so súkromným bazénom.Tento prázdninový dom sa nachádza 700 metrov od pláže Zdrače a 800 metrov od pláže Bilave.

Apartment in Betina 3837-2
Apartment in Betina 3837-2

Apartmán v Betine 3837-2 sa nachádza v Betine, 600 metrov od pláže Zdrače a 700 metrov od pláže Bilave.Ponúka bezplatné Wi-Fi, terasu a klimatizáciu.Apartmán je vzdialený 32 km od pevnosti Barone a 40 km od prístavu Kornati.

Apt Mili-near the sea and the center
Apt Mili-near the sea and the center

8,9 / 10 (10 hodnotenie)

Apt Mili neďaleko mora a centra sa nachádza 400 metrov od pláže Bilave a ponúka klimatizované ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi.

Žal
Žal

8,9 / 10 (8 hodnotenie)

Žal sa nachádza v Betine v Šibenicko-kninskej župe, neďaleko pláží Bilave a Zdrace.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Marica - Studio Apartment
Marica - Studio Apartment

8,7 / 10 (3 hodnotenie)

Marica - Studio Apartment sa nachádza v Betine, 800 metrov od pláže Zdrace, 2 km od pláže Kolentum a 2,2 km od pláže Plitka vala.Na mieste je súkromné ​​parkovisko.Pláž Bilave je vzdialená 400 metrov.

Apartman Bartol
Apartman Bartol

8,6 / 10 (5 hodnotenie)

Apartman Bartol sa nachádza v Betine, 700 metrov od pláže Bilave a 1,6 km od pláže Kolentum.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou a terasou.Stojí 300 metrov od pláže Zdrace a ponúka záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartments Villa Leona
Apartments Villa Leona

8,5 / 10 (38 hodnotenie)

Apartments Villa Leona sa nachádza v Betine v Šibenicko-kninskej župe, neďaleko pláží Bilave a Plitka vala.Ponúka ubytovanie s bezplatným súkromným parkoviskom.