Ubytovanie v meste Barci

Mesto Barci sa nachádza v regióne Prímorsko-gorskokotarská župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Barci ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Barci

Holiday home in Barci 39271
Holiday home in Barci 39271

Holiday home in Barci 39271 sa nachádza v Barci, 2,5 km od psej pláže Lučica Podvorska, 2,7 km od pláže Podvorska a 2,8 km od psej pláže Podvorska.Ponúka balkón, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.

JOPA BARCI
JOPA BARCI

JOPA BARCI sa nachádza asi 2,5 km od psej pláže Lučica Podvorska a ponúka ubytovanie s balkónom, kávovarom a výhľadom na bazén.Tento prázdninový dom má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Holiday home in Saftici 26679
Holiday home in Saftici 26679

7 / 10 (1 hodnotenie)

Holiday home in Saftici 26679 ponúka ubytovanie v Barci, 2,8 km od psej pláže Lučica Podvorska a 3 km od pláže Podvorska.Ponúka balkón, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Amazing home in Barci with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Amazing home in Barci with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

6 / 10 (1 hodnotenie)

Amazing home in Barci with 2 bedrooms, Wi-Fi a Outdoor swimming pool sa nachádza v Barci a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 33 km od hradu Trsat a ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.